Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Sa. Beyler aksam aksam cok onemli bir kap geldi hayati bir kap bu konuyla ilgili genis capli bir yorum istiyorum uyumayin nerdeseniz ?
Þirketin son bilançosunda toplam varlýklarý 197 milyon dolar civarýnda...
Ödenen 75 milyon dolarýda þerefiye kabul edip197 milyona eklerim=272 milyon dolar olarak þirketin deðerini baz alýp geçer giderim.Mevcut 110 milyon dolar..Dahada düþünmem.
Hayaller ve gerçekler.Kendime analizimdir.
Dahada bu platformda yazmayacaðým.Zamaný gelince malý aktiften almak isteyene verir giderim.
Herkese bol kazançlar ve hayýrlýsý olsun.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ya senin gibi Aðzý süt kokanlar yazmasýn burada mahvettiniz bu sayfayý saçma sapan dipnotlar yazýyorsunuz birisi de takastan bahsediyor yok 40 milyon lot varmýþ da 8 milyonu buhar olmuþ uçmuþ neredeymiþ de ya hepiniz kafayý çizmiþsiniz yatýrýmcýyý yanlýþ yönlendirmeyin ha sizin hakkýnýzdan Terzi ile çaycý gelir ama onlar da uzun uzadýya tatile çýktýlar neyse kim yanlýþ yazarsa karþýsýndayým.. 25 yýllýk borsacý var karþýnýzda yanlýþ yapmayýn.. çizerim bir kalemdeGM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuyamayanlar için Screenshot_20221111-223924.jpg
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrýmcý iliþkileri ile konuþtuðumda
800 milyon TL borçlanmasýný olumlu algýlayabilirsiniz demiþti.
800 milyon TL nereye gidecek anladýk.
Bu kadar borç beni tedirgin ettiðinden DYOBY uzak durdum.
Yorumlarý alalým Beyler pazartesi sabahý ne olurScreenshot_20221111-225730.jpg
GM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum karýsmýs bir haftadir, 800 mln borclanma izniydi ve o borclanmayi daha yapmadýlar. Ayrýca herkes bilip bilmeden konusup takas analizi yapmýs ve bilancodan onceki gun sataný hemen tahtacý ve spek olarak ilan etmis. Insan bilmediginin dusmaný olurmus. Bilancodan 2 gun once sagolsun Sayýn yarýmada cok iddiali sekilde bilanconun kotu gelecegini soyledi. Benim tahminlerimin cok otesinde kötü bir beklenti idi. Acýkcasý elimde cok fazla mal vardý ve bende agýrlýgýmý azaltmak icin o gun gelene gidene verdim, iyiki de vermisim. Sayýn yarýmda senden ALLAH razý olsun..Sn sonil takas analizin nerdeyse dogru diyim ben sana.. Her satýlan buyuk lotu tahtacý ve adamlarý olarak bilmeyin. Bence bu kagýdýn tahtacýsý da yok...
Yer Ýmleri