Sn Ýsa deðerlendirmeniz için teþekkürler. Biraz fazla çizgi olsa da grafikten anladýðýnýzý varsayarak aylýk fotoðraftaki çizgilere bakýn, tahtanýn %3-4 lük lotunu kolayca alýp satabilmeniz bu noktada hafif þüphelendirse de bana ressam var gibi görünüyor. Benim öncelikle temel rasyolarý dikkatimi çekti, sonra grafiðe baktýðýmda bunu destekler þekilde 20 yýllýk zincirin 2020 de kýrýldýðý(mor çizgi).. Ancak göstergelerdeki þiþiklik ve tam makas deðiþtirme bölgesinde olmasý beni temkinli olmaya itti, bilanço günü malýnýzýn ufak bir bölümünü ben aldým sanýrým
Makas deðiþtirme bölgesinden kastým 2 kýrmýzý çizgi, çizgileri seven biri olarak haberin tam bu bölgede gelmesinin de tesadüf olmadýðýný düþünüyorum. Hayýrlýsý artýk, devamýný yaþayýp göreceðiz..

Originally Posted by
isaa
hissedarx biraz sakin ol, cok agresifsin.. Eger Pzt gunu garanti satýslarýna duzgun bakarsan orda 300-350k malý görürsün. Bosuna SPK'ya sikayet etmene gerek yok. Bilanco gunu 400k uzerinde sattým garantiden tabana yakýn ortalama ile.. Sizden fazla malý olanlarýn illa spek olmasý sart degil. Pastalara bakýp kimin alýp sattýgýný anlamazsýnýz. Ben sadece 700k uzeri mal sattim 2 gunde. Benle beraber 2-3 arkadasta 150k mal verdiler garantiden.. Pastaya baksanýz 400k sattýgým gun 200k satýs gorunuyor.
Eger varsaki tahtaci tutar sizin sattginiz kurumdan gider alýr, siz al sat diye gorursunuz. TEB yatýrým 2 haftada basa bas gozukuyor ama orda ciddi mal alan biri oldu TEB'den.. Eblek ne kadar malý vermem ama o da vermis bence..
Sn Sonli, ben karý iyi gelecek diye Haziran ayýnda girdim.. Sirkete bence ortak gelecek yada satýlacak ama bazýlarý satýlmasý imkansiz der. Transocean ile ilgili dedikodular vardý... Tahatanýn en buyuk sýkýntýsý asagi yukarý 5-7 mln lot buyuk balina mali olmasý.. Ama o mallari almasý da imkansýza yakýn. Bence bu marka olayý resmen tahtanýn a. sikmek icin yaptýlar. 20 yýldýr sirketin anasýný z.. simdi duzelecekken yine borclandýrdýlar. Bunlarýn ölüm korkusu yok. Feyhan hnm 12 ay once abin topraga gitti, sende gideceksin.. Inancýn var mý bilmem ama sana da sorarlar bunlarýn hesabýný.. Ben kardan zarar ettim bu kagitta ama genel kurula gidipte bunlarin hýrsýz oldugunu yüzlerine söylemesem de adam degilim... Tekrar alýcam ama bunlar gelecek 2-3 senenin mali olarak icinden gectiler... 3 sene sonrada bunlar fabrikanýn arazisinde yasar holding'in 1m2 payý vardý onu satýyoru derler sirkete... Babalarý yakýnda toprak olur, o zaman düserler birbirlerine düþman kardesler...
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Yer Ýmleri