Karar gazetesinin internet sayfasında da vardı aksam üstü
Karar gazetesinin internet sayfasında da vardı aksam üstü
2023'ün ilk günlerinde dünyada resesyon tartýþmalarý hýzýný artýrýrken Türkiye'de ucuzlayan iþçilik maliyetleri ve deðeri düþen TL karþýsýnda dünya devlerinin dikkatini Türkiye'ye çekiyor. Bu artan trendin ilk meyvesi ise yakýn zamanda olgunlaþcak gibi görünüyor. Ülkemizde boya sektörün en büyük temsilcilerinden olan Ýzmir merkezli markanýn dünya devi bir boya þirketinin radarýna girdiði haberi kulislerde boy gösteriyor. Sektör temsilcileri ise 2 ayý aþkýn süredir devam eden görüþmelerde tünelin sonunun göründüðü belirtiyor. Satýn alma öncesi hazýrlýklara baþlayan yetkililer þirketin isim hakkýnýn holding bünyesinden þirket bünyesine devrini gerçekleþtirerek son düzlüðe gelindiðini açýkça gösteriyor. Son 10 yýlda Türk boya þirketlerini teker teker satýn alan dünya devleri bundan böyle Türk boya sektörüne açýk ara hakim olacak. Özellikle dövize ihtiyaç duyulan bu dönemde yabancýlarýn doðrudan yatýrým yapmasý ise Türkiye'ye olan güvenin artmaya baþlayabileceðini gösteriyor.
Borsa gündem diye bir platform var .
Çok güvenilir olmayan bir yer
Ben cidi bulmadým .
Ýnþalah doðrudur . Fakat ben inanmýyorum
Bunlar kolay kolay kimseye þirket satmazlar .
Bu benim yorumum . Ben inanmýyorum
Olursa da benim için büyük bir sürpriz olur.
Burdayýz kesinlikle ben inanmýyorum.
Bunun emareleri olur .bunlarda böyle politika yok.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu yazý ironi dýr
Al sat tut tavsiyesi deðildir
Borsa gündem diye bir yer var bu haber orda çýkmýþ. Gogela borsa gündem yaz çýkar
Haber deðil bence yorum .
Y.t.d kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bu yazý ironi dýr
Yer Ýmleri