Sn Eblek tekrar geçmiþ olsun,inþallah tamamen iyileþmiþsindir.
Sabrýný takdir ediyor ,selamlarýmý gönderiyorum.
4hisse 700 ederse 10 hisse 1750 eder.Hesap böyle yoksa yanlýþmý hesapladým.
Sn Eblek tekrar geçmiþ olsun,inþallah tamamen iyileþmiþsindir.
Sabrýný takdir ediyor ,selamlarýmý gönderiyorum.
4hisse 700 ederse 10 hisse 1750 eder.Hesap böyle yoksa yanlýþmý hesapladým.
Y.arslan yanlýþ anlamýþsýn hisenin önünü biraz acarsan cesaret edip kuzu verirsen. Hýsenin önü acýlýr biraz.
Örneðin senin hýsen var fiyatý hýsenýn
1 TL olsun 300 bin lotun var 300 TL yapar
Ayni hýsenýn önünü actýn hýse 20 TL oldu
50 lotun kaldý . Hangisi karlý
1000 TL eder yani hýsenýj cok olmasý önemli degil hýsený nýn pirim yapmasý önemli.
Bu bir örnektir faraza bir örnektir
Anlayana . Cesaret lazým borsa da
Basiret lazým kendi kendine takoz olmayacaksýn Ahmet Mergen bunu her gün diyor .yüklü malla girersen sitin sene beklersin git akbank al git eregli al yüklü bunlarda býŕsey olmaz .
Eblek kardeþ Basretini kýr kendini koru .
Kuzular sal biraz evdeki kuzular rahat etsin
Kendini koru bak faiz artýþlarý gelirse borsa yý sýkýntýlý günler bekliyor hem kendini koru
Hem ky koru
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu yazý ironi dýr
Al sat tut tavsiyesi deðildir
Sn Terzico
Bu hissede mal 2 yýl önceki 15 Tl maliyetle ky de kaldý.Yani 2.3 dolar maliyet var.60 Tl altýndan kimse mal vermez.Kimsenin yumurtalarý ayný sepette deðil endiþeniz olmasýn.
Bende sizin ýsrarla elindekinin birazýný satki tahta yürüsün ýsrarýnýzi anlamýyorum.Benimde biraz dyo hissem var kendi adýma yazýyorum bunlarý.Yoksa Eblek veya baþkasýnýn ne yaptýðý beni ilgilendirmiyor.
þirket ve aile hakkýnda yazdýklarýnýzda size katýlýyorum.Benim takaslardan okuyabildiðim dýþarda 1-2 milyon kadar konntrolsüz mal var bukadarcýk mal için gitmeyen tahta isterse 2 yýl daha beklesin bundan sonra azdan az çoktan çok gider deðilmi.
Birde bu nasýl tahta yapmak dün TEB’den satýlan 20 bin lotu bugün karla geri almaya fýrsat veriyor.Hem dün hem bugün vakýftan satýlan malý ayný gün 1Tl alttan alýnmasýna izin veriyor.Gene Oyak ayný.
y.Aslan kardeþ bunlar zamanýnda buyuk spek sorosu cýrak yaptýlar. Peki Þirketin içinde cekýlen buyuk para ýcýn ne diyorsunuz
Resmen þirketin içini boþaltýlar .neymiþ isim haký diye bu resmen dolandýrýcýlýk .deðilmi
Gýrtlaða kadar borca soktu þirketi.
Git borc ödé .kýsaca bunlarýn yatacak yerleri yok bunlara haram yarýyor .
Bu yazý ironi dýr
Unutum Onlar için þirketin deðerli olup olmasý önemli deðil .nasýl olsa eleri kasanýn icinde . Hýse ha 1 TL olmuþ ha 20 TL olmuþ onlar ýcin fark etmiyor .ha 0.30 kuruþ olmuþ
Onlar ýcýn bir sey deðiþmiyor.
Allah büyüktür .spka zaten bakmýyor
Bunlara haram yarýyor.
Bunlarýn yatacak yerleri yok
Bu yazý ironi dýr
Günü geldiðinde isim hakký parasýný almýyorum diyemezmi?Senin dediðin gibi Sorosa pabucu ters giydiren her þeyi yapabilir.Öncedende isim hakkýný zaten alýyordu.Hissenin hareketine göre bazý yýllar hiç almazken bazý yýllar duble aldýlar.Dyoda bilançoya deðil cambaza bakacaksýn.
Böyle isim haký alýmaz .Bu vahþi para kaçýrma
Bunun makulu var Al bilanco geliyor .
Bilanco da görürsün isim hakýný .
Böyle isim haký olmaz .
Buna ne dersen de bu bir soygun dur
Bu yazý ironi dýr
Borsa için Çanlar calmaya baþlayacak
Faiz artýþlarý Cok önemli .
Borsa Cöp Olabilir mi ?
Borsa Faizi hiç ama hiç sevmez benden söylemesi dikkatli olun derim .
Tabiki durgunluk bunun yanýnda gelecek .
Ev arsa gibi menkuler ya düþecek yada pirim yapmayacak yeni bir döneme giriyoruz
Hayýrlýsý olsun.
Bý yazý ironi dýr
Kesinlikle al sat tut tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri