Dyo daki pozisyon gübredesiniz %1 kadardý .Bununla hangi riski azaltabilirler ki.Oyun içinde oyun var.
Dyo daki pozisyon gübredesiniz %1 kadardý .Bununla hangi riski azaltabilirler ki.Oyun içinde oyun var.
Söylenenler gibi gübrede 20000 kontrat þortu olan birinin spotta 20 milyon üzeri malý varsa batmasý imkansýz. Pozisyonunu hiç kapatmasa gübre fiyatý 20 tl ye düþse bile batmaz.
Þort açtýðý kuruma bilerek teminat tamamlamazsa o kurum kendinde olan mallarý sormadan satar ve þu amda olduðu gibi boþ yaygara kopar.
y.aslan kardeþ hiç hisetirmediler kagýt girdiklerini .sanki kimse yoktu cok az iþlem görüyordu .yukarý agresif sürmediler. Bunlar icin 3 milyon lot çerez parasýdýr. Milyarlar konuþuluyor . Cok ilginç þeyler oluyor .sanki dyo dacok istekli deðilmiþ gibi geldi bana
Madem gotürcen bam bam götür hemen yüzde 7 sine sahip ol neyi bekliyorsun .
Aylarca .dediðin gibi oyun icinde oyun var göreceðiz teþekür ederim sagol
Yatýrým tavsiyesi deðildir Bu yazý ironi dýr Al sat tut tavsiyesi deðildir
Dyo da mal almak o kadar kolaymý?pazartesi yabancý biri 200 bin lot almaya kalksa bu halde bile tavana sürerler.
Gübrenin % 7,5 u zaten adamýn.Kendi longlarýný geçtim tahtanýn toplam tüm longlarýný bile karþýlar adam.Bu adamlar bir vadede þort diyetinde long olur.Kurumun birinde long diðerinde þort olur.Her türlü tedbir alýrlar.Ben bu numaralara inanmam.Cambaza deðil þirket fiyatýna odaklanýrým.Biz minik yatýrýmcýyýz yoksa bizi ezerler.
[QUOTE=y.arslan;6660537]Gübrenin % 7,5 u zaten adamýn.Kendi longlarýný geçtim tahtanýn toplam tüm longlarýný bile karþýlar adam.Bu adamlar bir vadede þort diyetinde long olur.Kurumun birinde long diðerinde þort olur.Her türlü tedbir alýrlar.Ben bu numaralara inanmam.Cambaza deðil þirket fiyatýna odaklanýrým.Biz minik yatýrýmcýyýz yoksa bizi
Sagolun Teþekkür ederim verdiðiniz bilgiler icin .inþallah herkes ici hayýrlý olur
Ýyi akþamlar
Yer Ýmleri