Aile þeref yoksunu,kendi malýnýn hýrsýzý.Bilançolar çok kötü,daha da kötü gelecek.Tahta nakýþ gibi iþleniyor.Ceza aldýrmadan düzeltmelerle yola devam gibi görünüyor..Everest’e týrmanacaksan uzun hazýrlýk lazým,týrmanýrken dinlenmek lazým,zirveye nekadar zamanda çýkýlabilir bunu da iyi hesaplamak lazým.Saðlam halatla ekibe baðlanmak lazým yoksa dik yamaçlarda düþer kaybolursun.
Selamlar.
y.aslan kardeþ yorumun mükemel olmuþ .
Ayný þeyleri bende düþünüyorum Aile Süzme
Ona diyecek birþey yok . Bilanco cok kotü gelecek o zaten beli zarar 600 milyon yazarsa þaþýrmam . Bi de þunu düþünüyorum
O Þ Bunu neresinde ydi .Ben O.þ den býrþey anlamadým .Net deðilim . Orda büyuk bir muamma var .....3 milyon lot diyelim bumu spek komik çok komik þeyler oluyor .
Mrgyo künyesinde O.þ tamamen cýkmýþ
Babasý da cýkmýþ .
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Bu yazý ironi dýr
O.þ hesapta mal satý tahta eski haline döndü býrþey fark etmedi .ayný hareketler .
O.þ nýn malýnýnaldýn sur yok filim hep
Filim hep numara hep
bunlar turkýyenýn en ýyý markalarýnýn sahýbý..ama sýrketlerýnýn karlarýný kucuk yatýrýmcý ýle paylasmýyor. dyoby,pýnarsut,pýnaret,viking kagýt...hepsýndede ayný problem var.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Dyo 80 milyon dolar aldý ýsým haký diye
Piyasa degeri 75 milyon dolar oldu bu suç deðilm bunu mahkemeye vermek lazým
Bunu isim haký 20 milyon dolarmýþ sen 80 milyon dolarý neye göre alýyorsun .
Düzmece deðerlendirme þirketleri var
Burasý ABD deðil adamý oyarlar ortsdogu ülkesiyiz girme borsya derler.
Burasý Muz cumhuriyeti denetim yok kendin cal kendin oyna .Muz cumhuriyeti bizden ýyý dýr enin ol . Ýstediðini yap soran yok bir basit cýkýp bunlara dava açmýyor garip ülke
bilirsin temeli ile ilgilenmem ama bir beklentiyi gerçekleþtirmiþ.. 2 defa denediðini 3 defa da kýrmýþ ve dibi bulmuþ.. haftalýklarda ilginç bir sýkýþma var ama bu kuyruksuz uçurtmalar her an her yöne gidebilir.. beklentin devam ediyormu özelden yazarsýn.. haftalýkta adam olacak çocuk 27.66 iyi çalýþmalar..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri