Rekabet kurumu onayý bu sefer çok uzun sürmez bence. Bu sefer alýcý çimento iþinde deðil sanko gibi. Herkese hayýrlý olsun. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Rekabet kurumu onayý bu sefer çok uzun sürmez bence. Bu sefer alýcý çimento iþinde deðil sanko gibi. Herkese hayýrlý olsun. Ytd
Aradaki 17 milyonun 14 milyonunu (yaklaþýk) Dolar ile Euro arasýndaki fiyat farki kapatýyor ama eskisinden yüksek fiyat bekliyordum ben gelinen enflasyonist döneme bakýldýðýnda... Ama tabiki satýlan yerlerin aktifler içindeki payý ve gelirlere etki oranýna bakýlýnca her türlü artý yazmalý hayýrlý olsun...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
110M€ güncel kurla 114 küsür M$ yapýyor. 13M$ gibi bir fark var eski anlaþýlan fiyatla. Yine de hayýrlý olsun.
Piyasa da beðenmemiþ gibi ama döner mi döner hayýr benim anlamadýðým bu satýþ fiyatlanmadi ki yav
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðiþimler sancýlý olur
Kolay para yok bizim borsada
Kap açýklamasýndaki "'Satýlacak varlýklarýn toplam aktifteki payý %2,98, gelirlerdeki payý %8,77'dir." ifade çok önemli.
Aktiflerin sadece bu satýlmasý planlanan bölümü 110 Milyo Euro ediyor. Gelin siz þirketin tamamýnýn deðerini biçin....
Þu anki þirket deðeri 262 Milyon Euro olduðuna göre, satýþ rakamý 110 milyon Euro da bunun %41 ini oluþturmuþ. Toplam aktifteki payý %2.98 ise, Toplam aktif deðeri 3.7 Milyar Euro etmesi lazým demektir. Hisse fiyatýnýn 14 kat fazla ile 492 TL olmasý lazým o zaman. Doðru mudur?
Yer Ýmleri