Sizce pazartesi sert düþüþ olurmu arkadaþlar yoksa böyle sürünmeye devam mi eder
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizce pazartesi sert düþüþ olurmu arkadaþlar yoksa böyle sürünmeye devam mi eder
Bence açýlýþta sert düþer, sonra temettüler de hesaba gelince hýzlýca bir miktar toparlar, sonra da yeni habere kadar sürünür, yeni bilanço yeni haber derken bu akþam unutulur gider, þahsi görüþümdür ytd. Bayramdan sonra önümüzü net görürüz, kýsacýlar için kötü haber ama bizim gibi uzun vade yatýrýmcýlar için çok da önemli deðil.
Her þeyde bir hayýr var, fabrikalarýn satýlmamasý belki de iyi olabilir, bunlar karda olan fabrikalar. Satýlmalarý durumunda üretim ve yýllýk reel kar düþecekti. Önümüzde Ukrayna sorunu var. Sözleþme yapýldýðýnda savaþ yoktu. Savaþýn sonuçlanmasý durumunda çimento ihtiyacý büyük oranda Türkiye den karþýlanacaðýný düþünebiliriz. Ukrayna ya batýdan mali destek te gelecektir. Çimento tedariðinde dar boðaz bile olabilir. Günlük düþünmemek gerekiyor, malýn olsun. Her þey deðer olarak ikiye katladý.
Yüksek temettü daðýttý, pazartesi çimsacýlarýn hesaplarda olacak. Bu durum küçük yatýrýmcýyý rahatlatýr. Telaþa gerek yok.
AYRICA SATIÞTAN VAZGEÇÝLDÝÐÝ ANLAMINA DA GELMÝYOR.
Son düzenleme : agg; 01-04-2022 saat: 23:49.
Bana göre satýþ bedeli þu anki fiata yansýtýlmamýþtý. Kasasýna 127 milyon dolar para girecek olan bir þirket mümkün deðil bu fiat ve piyasa deðerinde buralarda durmazdý hisse fiatý uç noktalara giderdi ama durdurdular çünkü olaylarýn geliþme safhalarýný biliyorlardý ve yüksekten mal yemek istemediler, açýlýþta panikletmek için salabilirler, oyakýn ve diðer þirketlerin piyasa deðeri belli. O yüzden holding konumunda olan çimsadan korkmamak lazým diye düþünüyorum. Herþeyin hayýrlýsý.. Kesinlikle al-sat tavsiyesi deðildir
24.09.2021 de yapýlan varlýk satýþ sözleþmesi nasýl oluyor da 01.04.2022 de zamanaþýmýna uðruyor? Bu haberi 24 ünde verselerdi de deseydik haa 6 aymis zamanaþýmý süresi diye... Ben þirkete yakýþtýramadým yaþanan süreci...
Bence þirket satmaktan vazgeçti fiyat ucuz kalmýþ olabilir geçen altý ayda herþeyin fiyatý katladý.mesela karþý taraf vazgecse o zaman daha olumsuz olurdu.rekabet bu kadar beklemesinin sebebi þirketin bilerek evraklarý tamamlamamasý da olabilir diyede düþünmüyor deðilim.
Yer Ýmleri