Ziraat ilk çeyrek tahmini 65 m kar açýklamýþ 2021/1 çeyrek 161 m 2021/4 çeyrek 387 imiþ ne görüyor bunlar
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kör bunlar, vakýf da 88m diyor, neymiþ maliyetler artmýþ, bakýn bakalým satýþ fiyatlarý ve gelir(ciro) ne olmuþ? Geçen yýl iþtiraklarýndan ne gelmiþ, uyduruk geldi bana, geçen sene de böyleydi 85, piyasa 68 dediler 387 geldi![]()
Bu da bir önceki dönem açýklamasý ziraat yatýrýmýn
Çimsa'nýn 4Ç2021'deki ana ortaklýk net dönem karý 386,7mn TL olarak gerçekleþmiþtir. Þirket bir önceki yýlýn son çeyreðinde 40,2mn TL ana ortaklýk net dönem kar elde etmiþti. Bizim beklentimiz Þirket'in bu çeyrekte 85mn TL kar elde edebileceði yönündeyken, piyasanýn ortalama kar beklentisi 68mn TL idi. Diðer faaliyetlerden net gelirin beklentimizin üzerinde gerçekleþmesi ve 28mn TL net vergi gideri beklentimize karþýn Þirket'in 191,4mn TL vergi geliri yazmasý tahminimizdeki sapmadaki ana faktörler olmuþtur.
Bu filmi hatýrlýyorum ben geçen senedenbuyrun bu da geöen seneki þaþkýnlýk;
Çimsa 1Ç2021'de 160,9mn TL ana ortaklýk net dönem Çimento karý elde etmiþtir. Þirket, 1Ç2020'de 8,2mn TL ana XU100 ortaklýk net dönem zararý kaydetmiþti. Piyasanýn
ortalama kar beklentisi ise 56mn TL idi.
Desenize yine minimum 3 katý geliþi var, beyaz çimento satýþýyka exsa þov hariç ;)
Arkadaþlar emin olun bu baþlýkta , herhangi bir maddi çýkarý olmadan , bu iþi yani þirket analizini ,muhteþem yapan üyeler var. Bu tür raporlar çal kalem yazýlmýþ boþ geyikten baþka birsey degil . Tahta iki yukarý yapýyor kuþlu site uzmanlarla doluyor, 3 aylýk yaklaþýyor her sene olduðu gibi felaket tablolarý yazýlýyor. He bu arada da garanti tahtaya sahip çýkýyor. 9 liradan beri ayný terrane, dediklerinin tam tersine þirketin finansman gücü ve karlýlýðý her gun artýyor. 3 gün once de temettü yü beðenmediler ee ne oldu verdigi fiyata geldi...hep klasik anderson dan masallar...
Kurumlar geçen seneye göre daha az kar bekliyor.buda hisse fiyatýnda sürünmeye neden oluyor bence.peki arkadaþlar beklenen kar foreks anketinde 88 olduðuna göre sizler ne bekliyorsunuz.bundan çok daha fazlasý mi.bence aþaðý yukarý böyle gelir ondan sürünüyor bu.yoksa þimdi 40 gectiydik diye düþünüyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri