Kords sanki daha iyi diziyor gibitek gerçek fiyattýr hocam silkelemeymis baskiymis bunlar bahane...
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalým ne haber gelecek
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Söylentiler satýþý ibtal olan fabrikalarýn yurt dýþýna satýlacaðý...
Lenovo K53a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarýz hikayesi devam eder )))
Satýþ KAP’ý gelmiþ. Daha düþük bir bedele anlaþmýþlar gerçi. 127M$ dan 110M€‘Ya. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1037531
Kap geldi hayýrlý olsun
"30.09.2021 tarihli finansal tablolardan itibaren satýþ amaçlý duran varlýklar hesabýna sýnýflandýrýlan Þirketimizin aktifinde/mülkiyetinde kayýtlý bulunan Niðde Entegre Çimento Fabrikasý, Kayseri Entegre Çimento Fabrikasý, Ankara Çimento Öðütme Tesisi ile Baþakpýnar, Ambar, Nevþehir, Cýrgalan, Aksaray, Ereðli ve Kahramanmaraþ Hazýr Beton Tesislerinin, bu tesislerde yer alan sabit varlýklar ile bunlarla baðlantýlý diðer varlýklarýn, Rekabet Kurumu onayý dâhil gerekli yasal onaylarýn alýnmasý þartýna baðlý olarak ve kapanýþ tarihinde düzeltmelere tabi olmak kaydýyla KDV hariç 110 milyon EURO veya karþýlýðý Türk Lirasý bedelle Ferpa Ýnþaat Sanayi Petrol Ürünleri Tic. ve Paz. Ltd. Þti.'ye devrine iliþkin 15.06.2022 tarihinde Varlýk Satýþ Sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-23.3 sayýlý Önemli Nitelikteki Ýþlemler ve Ayrýlma Hakký Tebliði (Teblið) hükümleri çerçevesinde yapýlan deðerlendirme sonucunda, Teblið'in 6'ncý maddesinin birinci fýkrasýnda düzenlenen önemlilik ölçütlerinin saðlanmadýðý dikkate alýnarak, bu satýþ iþleminin sermaye piyasasý mevzuatýnda tanýmlanan önemli nitelikteki iþlem kabul edilmeyeceði ve ayrýlma hakkýnýn doðmayacaðý tespit edilmiþtir. Satýlacak varlýklarýn toplam aktifteki payý %2,98, gelirlerdeki payý %8,77'dir.
Söz konusu varlýk devirleri Rekabet Kurumu onayý dâhil gerekli yasal onaylarýn alýnmasý koþuluyla ve bu onaylar alýndýktan sonra gerçekleþtirilebilecek olup, kapanýþ iþlemlerinin sözleþmenin son geçerlilik tarihi olan 31.03.2023'e kadar tamamlanmasý hedeflenmektedir.
Konuyla ilgili geliþmeler ayrýca kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
(*) Söz konusu deðerler kapanýþ tarihinde yapýlacak düzeltmeler sonrasý tespit edilecek nihai satýþ bedeli ve kapanýþ tarihindeki diðer veriler esas alýnarak yeniden hesaplanacak ve bu nihai tutar ve oranlar kapanýþ tarihinde yapýlacak KAP açýklamasýyla ayrýca duyurulacaktýr."
Yer Ýmleri