Komiklik yapýyorlar he he he
Neyse 30 tavan gitmiþ kaðýtlara yapýþsýn millet beklemeye devam [emoji16]
SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komiklik yapýyorlar he he he
Neyse 30 tavan gitmiþ kaðýtlara yapýþsýn millet beklemeye devam [emoji16]
SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
yarýn da taban yapýn bari de rahatlayalým
🥰🥰 Sabýr; dayanmasý zor bir olgudur. Ancak meyvesi çok tatlýdýr. Iki yýl taþýyacaðým seni CIMSA....
Ek Açýklamalar
Þirketimizin bugün yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda; Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ("Kurul") 07.06.2013 tarihli 28670 sayýlý Resmi Gazetede yayýmlanan Kira Sertifikalarý Tebliði (III-61.1) ("Teblið") çerçevesinde, Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin fon kullanýcýsý olarak, Kalkýnma Yatýrým Varlýk Kiralama A.Þ.'nin ihraççý olarak yer alacaðý, 2.000.000.000 TL (iki milyar Türk Lirasý) (bu tutar dâhil) ihraç tavaný ile sýnýrlý olarak tertipler halinde satýlmak üzere, Teblið'in 4 ile 6. Maddeleri çerçevesinde Teblið'de öngörülen yönetim sözleþmesine dayalý kira sertifikasý türünde, çeþitli vadelerde ve þartlarda, yurt içinde TL cinsinden halka arz edilmeksizin tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatýrýmcýlara satýlmak üzere kira sertifikasý ihraç edilmesi ve doðrudan ve/veya dolaylý olarak ilgili olan tüm iþ ve iþlemlerin yürütülmesi hususlarýnda; Genel Müdürlüðün yetkilendirilmesine karar verilmiþtir.
Ýslami koþullara uygun olsun faiz haram diye çimsa da kira sertifikasý iþine girdi. Yazýk bu memlekete be
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri