150 milyona þirket kur 3.5milyar kar yap ne güzel iþ bedelsiz gelmesi lazým
150 milyona þirket kur 3.5milyar kar yap ne güzel iþ bedelsiz gelmesi lazým
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
güzel kar açýkladýlar güzel bastýlar inþallah ocagýn söner cimsasanki deprem sizin fabrikalarý vurdu ?0+++Y4Hhf
Biri mal boþaltýyor olabilir..Ama bu bilançoya gelecek dönem yapacaðý ciro ile kar nerelere gider halbuki.ne rezil sefil bir borsa burasý..
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketlerin aynýsý 2 yýl önce Alcar tahtasýnda da oluyordu
Çok özür diliyorum arkadaþlar sizlere saygýsýzlýk etmek istemiyorum
Bas bakalým tahtacý bas 2 liradan bile maliyeti olmayan kaðýtlarýmý alabileceðini sanýyorsun Faliyet raporlarýný okumadýðýmýzý mý sanýyorsun þirketin ileriye yönelik planlamalarýndan haberimiz olmadýðýný mý sanýyorsun sen SAN tahtacý SAN
Neden hergun en çok dusenlerde bu
Böyle bir bilanço gelsin kar patlasýn ozkaynaklar ziplasin ,sektörün geleceði üzücü depremle açýlsýn sen yatirimcini üz.. Kalýbý na[emoji35]
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malin toplu oldugu yegane sektörlerden biri..çimento sektöründe ayrisma cok nadir görülür ve hareketler ayni anda gerceklesir..Çimsa da su an bunun magduru..bilanco fln hak getire..zaten son 6 ayda 35 lerden 170 lere nerdeyse x5 yaptim diyor..ki diger cimentolar daha fazladir belki..simdi beklenti alindi gercekler satiliyor..olay bu..max düsüsü fibo düzeltmeye göre 105 lerde görüyorum..sonra yukari devam eder..bol kazançlar..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Özet Bilgi
Borçlanma Aracý Ýhracýna Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararý Hakkýnda
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Yetkili Organ Karar Tarihi
02.03.2023
Ýhraç Tavaný Tutarý
3.000.000.000
Para Birimi
TRY
Ýhraç Tavaný Kýymet Türü
Borçlanma Aracý
Satýþ Türü
Nitelikli Yatýrýmcýya Satýþ
Yurt Ýçi / Yurt Dýþý
Yurt Ýçi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin bugün yapýlan Yönetim Kurulu toplantýsýnda; 1- Yurtiçinde, Türk Lirasý cinsinden, toplam 3.000.000.000 TL (ÜçmilyarTürkLirasý) tutarýný aþmayacak þekilde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatýrýmcýlara satýlmak üzere finansman bonosu ve/veya tahvil ihraç edilmesine, ihraç iþleminin onaylanacak ihraç belgesinin geçerlilik süresi olan bir yýl içerisinde þirket ihtiyaçlarý doðrultusunda, bir veya birden fazla seferde gerçekleþtirilmesine, 2- Ýhraç edilecek finansman bonosu ve/veya tahvillerin vadelerinin deðiþik vadelerde, azami 5 yýl olarak belirlenmesine, finansman bonosu ve/veya tahvillerin piyasa koþullarýna baðlý olarak; iskontolu ve/veya kuponlu olmasýna, kuponlu finansman bonosu ve/veya tahvillerin sabit veya deðiþken faizli kupon ödemeli olmasýna, 3- Ýhraca iliþkin Sermaye Piyasasý Kurulu, Borsa Ýstanbul A.Þ. ve diðer ilgili kurumlar nezdinde gerekli baþvurularýn yapýlmasý ve tamamlanmasý ve ihraca aracýlýk edecek aracý kuruluþun belirlenmesi dâhil tüm kurumlar nezdinde gerekli giriþimlerin ve sözleþmelerin imzalanmasý dâhil sair tüm iþlemlerin yapýlmasý hususlarýnda; Genel Müdürlüðün yetkilendirilmesine, karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri