Originally Posted by BJK Coccinella Eline sağlık üstad. Pay piyasasındaki herkese sağlık, sıhhat, sabır dileklerimle.
Originally Posted by KısaVade Eline sağlık üstad. Pay piyasasındaki herkese sağlık, sıhhat, sabır dileklerimle. Eyvallah üstadım herkese bolca sabır lazım artık...
Günün müziği Bugünkü piyasada İşkur tavan fiyattan satıcı bulamadığından işlem olmadı.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by BJK Coccinella Eline sağlık üstad. Listeden GLYHO. "Önceki yılın düşüğü", OV-UV ciler için iyi bir gösterge olabilir diye düşünüyorum. Toplamaya başlamak, ortalama veya paçal için...
Originally Posted by KısaVade Eline sağlık üstad. Listeden GLYHO. "Önceki yılın düşüğü", OV-UV ciler için iyi bir gösterge olabilir diye düşünüyorum. Toplamaya başlamak, ortalama veya paçal için... Senin de eline sağlık yıllık pivot, güzel görüntü...
Originally Posted by BJK Coccinella Senin de eline sağlık yıllık pivot, güzel görüntü... Üstad iyi vurgulayamamış olabilirim. Yıllık Pivot değil, "Geçen Yılın Düşüğü" grafikteki mavi çizgi.
Forum Rules
Yer İmleri