Arkadaşlar bugün 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan 4 senet (SOKM, ORGE, KARSN ve EMKEL) var. 2'si analiz edilmiştir. Sistemler sinyal üretmemiştir.
Originally Posted by BJK Coccinella Arkadaşlar bugün 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan 4 senet (SOKM, ORGE, KARSN ve EMKEL) var. 2'si analiz edilmiştir. Sistemler sinyal üretmemiştir. Eline sağlık üstad. Matriks için de tebrikler. Endekse rağmen iyi prim yaptı.
Originally Posted by KısaVade Eline sağlık üstad. Matriks için de tebrikler. Endekse rağmen iyi prim yaptı. Eyvallah üstadım, teşekkür ederim
Originally Posted by BJK Coccinella Arkadaşlar bugün 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan 4 senet (SOKM, ORGE, DERHL ve SNGYO) var. 3'ü analiz edilmiştir. Sistemler SOKM sinyali üretmiştir. SOKM' yi de güzel yerde yakalamış sistem. Destek de , direnç de çok yakın. İyi bir sıkışma örneği:
Originally Posted by KısaVade SOKM' yi de güzel yerde yakalamış sistem. Destek de , direnç de çok yakın. İyi bir sıkışma örneği: Tek sıkıntı puanların biraz düşük kalması, piyasa sıkışma anlamaında düzeliyor sanıyorum.
Originally Posted by BJK Coccinella Tek sıkıntı puanların biraz düşük kalması, piyasa sıkışma anlamaında düzeliyor sanıyorum. Bir çok senet için artık günlük sıkışma olmayacaktır tahminimce bir süre. Alt periyodlarda görüntü daha belirgin:
Originally Posted by KısaVade Bir çok senet için artık günlük sıkışma olmayacaktır tahminimce bir süre. Alt periyodlarda görüntü daha belirgin: Evet bence de... Günlük sıkışmaların tekrar devreye girebilmesi için rallinin sindirilmesi gerekiyor...
Originally Posted by BJK Coccinella Evet bence de... Günlük sıkışmaların tekrar devreye girebilmesi için rallinin sindirilmesi geekiyor... Aynen. Bu nedenle bu süreçte bir göz endekste olmak kaydıyla, puanlara dikkat kesilmekte yarar var.
Forum Rules
Yer İmleri