OYAKC altta 3. kanal alt bandý, ortalama ve fibo seviyesi dikkat edilecek bölge.
Üstte 17.74, 19.0 ve 19.50 civarý olan kesikli çizgi takip edilebilir.
Teþekkür ederim Dandanakan abi
Arkadaþlar;
Biraz önce twitter'da bir arkadaþýmýza SPK tarafýndan ceza verildiðini öðrendim. Ayrýntýya girmek istemiyorum. Þehir efsanesi olup olmadýðýný bilmediðim bir "5 gün" kuralýndan bahsediyorlar. Tavsiye edilen senedi (Bu tablo yayýnlamak, ya da liste oluþturularak olabilir) ima bile etseniz en az 5 iþ günü içinde satamýyormuþsunuz. Ben daha önceki açýklamalarýmda da alýp sattýðým senetlerin yayýnladýðým tablonun içinden seçildiðini söylemiþtim.
Sizlerden tabloya inanarak iþlem yapanlarýn zarar görmesi ve beni þikayet etmesi durumunda ceza göreceðim kaçýnýlmaz. Söylediðim gibi ben de senetlerimi yayýnladýðým tablolardan seçiyorum. Geriye dönüp baktýðýmda hangisinde kaç gün durduðumu da hatýrlamýyorum açýkçasý. Artýk ben bu riski almak istemiyorum. Bugüne kadar gösterdiðiniz ilginiz için can-ý gönülden teþekkür ederim. Zarar ya da kar etmiþ olsanýz da hakkýnýzý helal edin. Artýk ne liste ne de tablo þeklinde paylaþýmlar yapamayacaðým. Ama soru cevap þeklinde sohbetlerimize devam edebiliriz. Siz de görüþlerinizi belirtirseniz bilinen, yanlýþ bilinen konularý öðrenmiþ oluruz. Hoþça kalýn...
Yer Ýmleri