Originally Posted by
sensor
Yeni gördüm çok üzüldüm bu yazýyý yazdýðýnýza,ben size gelecekte gerçekten izlemede kalýp gerekirse uygun yerden alýnabilecek kaðýdý diplerden söylüyorum ve þirket 2017 den itibaren güzel bir beklenti içine girmiþ sadece ihracatý bile uçmuþ,olumlu ve olumsuz yanlarý var ama borçlarýnýn yanýnda ortalama 200 milyn TL olan kýsa vadeli alacaklarý unutmayýn (satýþlarýn parasýný ortalama 90-100 gün arasý alýyor.)Þirket düzelirse normal bir çýkýþ olmayacak bana göre,anormal hareketler olacak görüntüsü var,ama tabiki bilançoyu takip edeceðiz.ARALIKTA dolar bu seviyelerde kalýrsa 25 milyon TL ye yakýn bir kur farký geliri olacak,satýþlarý zaten çok artmýþ ve özellikle satýþ sonrasý kar sermayesinin 3 katý.2017 DEN ÝTÝBAREN YENÝ baþlayan bilanço düzelmesi ve kar böyle giderse senedin nerelere gidebileceðini siz tahmin edin,bu fiyatlar çok komik olacak merak etmeyin,sabýrla beklemek lazým,borsa sabýr iþi,bol kazançlar...(Bir önceki sayfada 35 nolu gönderi olarak Yazdýðým yazýyý lütfen herkes dikkatlice akýl süzgecinden geçirerek okusun,ona göre karar versin)
Yer Ýmleri