deniz yatýrým elinde 2,7 tl ortalama ile mallarýný bitiremedi,o yüzden çokda aþaðý inmiyor,takipteyiz.
deniz yatýrým elinde 2,7 tl ortalama ile mallarýný bitiremedi,o yüzden çokda aþaðý inmiyor,takipteyiz.
Genel satýþlarda piyasadaki olaylardan dolayý durgunlaþma var,yoksa kredi faizleri düþük,dolarýnda fazla çýkmamasý lazým
Merhaba.
Þirket hakkýnda epey Bilgi sahibisiniz forumda anladýðým kadarýyla.
Biraz inceledim,þirketin dövizin artýþýndan dolayý çok hassas bir yapýsý kýrýlgan bir durumu var,kur 6,93 an itibariye,bilanço sanýrým Orma gibi döviz borcu Olan þirketleri çok kötü etkileyecek.
Takaslarý nasýl acaba kim alýyor kim satýyor ?
Aslýnda güzel bir þirkete benziyor ama hammaddesi olan odun yurt dýþýna göre pahalý ve yakýn bir yerinde faaliyete geçen Mdf fabrikasýda bölgedeki odun fiyatlarýný iyice yükseltmiþ buda tabi maliyetleri yükseltmiþ.
Yonga üretiminin yurt genelinde modern iþletmelerin çoðalmasýyla ihtiyacýn üzerine çýkmýþ pazar doymuþ,buda tabi ürünlerin fiyat artýþýna baský yapýyor ve kârýn azalmasýna yol açýyor.
Benim kabaca anladýðým bunlar yanýlabilirim forumun eskisi hisseyi bilen finansal okumasý olan arkadaþlar daha iyi analiz yapabilirler.
Y.t.d.
sýýkýntý yok fabrika çalýþýyor geceeeee gündüz 2,dardanel olacak zamanla
Son düzenleme : tatar ramazan; 25-05-2020 saat: 14:45. Sebep: yazým yanlýþý
bilanço geldi hayýrlý olsun +238.487 kar açýkladý yýllardan sonra bakalým hisseye nasýl yansýmasý olacak
yansýmasý falan olmadý bu posta yazacak yazýda kalmadý
Sayýn Webmaster, açýklanan rakamlar geçen senin ayný dönemine göre çok iyi hatta kambiyo zararý bu kadar fazla olmasa güzel de kar yazacakmýþ ama daha net konuþmak için bilançoyu görmek gerekir diye düþünüyorum. Sektör olarak bu sene herkes umutsuz ama hükümetin yeni bir paket açýklayacaðý haber sitelerinde dillendiriliyor. Kamu finansman paketi arasýnda mobilya da var, belki paket açýklanýnca tepki verir.
Yukardaki beyanlarým yatýrým tavsiyesi olmayýp, þahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Yer Ýmleri