Hiç öyle bir niyetim yok inanın ama hala eşleşme fotolarını alıyorumbugün alıcıların iştahları vardı.. bu hisse uzun süredir takibimdeydi hatta 1 liradan alıp unutmak gerekir demiştim kendime 5 liradan aldım kısmet ama hala potonsiyeli olan ve ky sı az alan bir tahta ve şirket uzun süredir takibimde olan bir şirket arazisinin değeri 600 milyon şu an!!!piyasa değeri ne kadar bizimkinin şu an 146 milyon!!! aradaki makası varın artık siz düşünün ama illa farkedilecek nadir şirketlerden biri ORMANCIMIZ hissede olan arkadaşlara bol kazançlar olsun inşallah yol uzun hemde çok düşe kalka ederini illa bulacaktır...

Görece hacimle tavana gittik.Devamı gelir inşallah.Piyasa değerinin altında çok az şirket kaldı.
bugün alıcıların iştahları vardı.. bu hisse uzun süredir takibimdeydi hatta 1 liradan alıp unutmak gerekir demiştim kendime 5 liradan aldım kısmet ama hala potonsiyeli olan ve ky sı az alan bir tahta ve şirket uzun süredir takibimde olan bir şirket arazisinin değeri 600 milyon şu an!!!piyasa değeri ne kadar bizimkinin şu an 146 milyon!!! aradaki makası varın artık siz düşünün ama illa farkedilecek nadir şirketlerden biri ORMANCIMIZ hissede olan arkadaşlara bol kazançlar olsun inşallah yol uzun hemde çok düşe kalka ederini illa bulacaktır...
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri