48 bin lot kaldý.
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
48 bin lot kaldý.
Volkan hocam neden alalýmý bu kaðýdý iki yýl önce 1 liraydý, bu fiyatlar intihar gibi
Dostum bakýþ açýný deðiþtirmelisin egeen de zamanýnda 10 liraydý þimdi 1500 lira. Burada olay þirketin, güvenilir oluþu, öz sermayesinin karlýlýða oraný. Bu oran oldukça iyi ve þirket kurulduðu tarihten beri hiç zarar açýklamadý. Ayrýca köklü ve güvenilir bir þirket. Ýzmir'liler iyi bilir Kora ailesi çok düzgün ve iyiliksever bir ailedir. Alkým ve alka da kora grup þirketlerinden. Yani demem o ki 2 sene önce 1 liraydý þuan pahalý diye konuþmak için bir dayanaðý olmasý gerekiyor. Basit bir örnek vermek gerekirse. Benim geçen sene 10 liralýk bir arabam vardý.1 sene boyunca çalýþtým para kazandým arabamý sattým ve 15 bin liraya yeni bir araba aldým ve çalýþmaya devam ediyorum, çalýþtýkça kazanýyor kazandýkça büyüyorum. Bilmem ifade edebildim mi.
volkan bey satýþlar bittikten sonraki beklentiniz nedir, teþekkürler
Bugün bilanço gelecek büyük ihtimalle.ve iyi bir bilanço bekliyorum. Rakamsal konuþmak çok doðru deðil. Þirket 30 milyon ozsermayesi ile yýllýk 10 milyon kar açýklýyor ki bu sene bu rakam 20 milyon civarý olacaktýr diye düþünüyorum. Þirket her geçen gün büyüyen ve kazanan bir þirket. Ayrýca bilmeyenler için þirketin üretimi yaptýðý sodyum sülfat deterjanlarýn yüzde 40 ini oluþturuyor ve tekstil,cam, kaðýt sanayide kullanýlýyor.
Ayrýca kalan lota çok takmayýn dün yazdýk tahtaya verseydi alýrdýk. Kýsmi alým yaptým kendim ama ben ve birkaç yatýrýmcý alýcýlý bekliyordu istese hepsini satabilirdi dün. Belkide satmayacak satsa bile çok önemli deðil 48 bin lot nedir ki
teþekkürler, zarar çok, maliyet 37
25-30 arasý çok güzel fýrsatlar verdi maliyet düþürmek için tabi maliyet azalttiniz mi yada azaltma imkanýnýz varmý bilemiyorum. Endeks toparladýk tan sonra 37 kolay aþýlýr
Yer Ýmleri