Kar süper geldi,hayýrlý olsun,,9.50 den beri taþýyorum.
Kar süper geldi,hayýrlý olsun,,9.50 den beri taþýyorum.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
1,204 temettü
Brüt %141 Net%120 nakit temettü açýklandý KAP ta. Þu andaki fiyata göre temettü verimi 9,5 - 10 arasýna geliyor.
%150 bedelsizi de cabasý. Y.T.D.
Merhabalar ortaklar uzun vade ozellikle temettu icin burdayim. Sirket kucuk ama bayada twmwttu vermis gecen yillar. Halka aciklik orani dusuk sermaye artirimlari ile buyumu gibi kriterlerden bakinca mantikli bi hisse gibi duruyor. Sirketi tanitabilecek yada beklentisini paylasabilecek arkadas varmi. Ozellikle temettu duzenli verirmi gelecekte de. Tabiki arastiracagim detayli ama girisi yaptik su ortamda yanlis gibi gorunebilir ama nasip bakalim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Temettü konusunda endiþeniz olmasýn, kar ettiði sürece düzenli temettü daðýtan bir þirket. Neredeyse kurulduðu günden bugüne dek kar açýklamýþ, nereden biliyorsun der iseniz daha önceki yýllarda katýldýðým bir genel kurul toplantý sonrasý sohbet esnasýnda belirtmiþlerdi. Y.T.D.
CevabiniZ icin tesekkur ederim. Sirket ilk bakista sermayesi bilancosu falan cok kucuk geldi goZume aciklik oranida dusuk. Buyume yokmu gelecek projeksiyonlarinda merak ettim. Sitesi cok uyduruk. Bilgi edinebilecegim bi kaynak varmi sirket hakkinda. buyume onemli bir kriter bence.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri