-

Originally Posted by
LeoTR
Tahsisli sermaye artışı katılamadığımız bedelli sermaye artışı gibi değerlendirilebilir mi?
Aynen oyle . Hakim grup sermaye artisina katiliyor kalani katilamiyor. payini artirmak istiyorsan piyasadan al diyolar.
-
KaraKemal abi o reklama bende denk geldim, eskiden girdiğin siteler neyle alakalı ise ona yönelik reklam çıkıyordu, teknoloji bi tık daha ilerlemiş olmalı. Heralde artık düşünceye göre reklam çıkıyor, o tip sitelere hiç girmiyorum oysa ki
-

Originally Posted by
Karax
Aynen oyle . Hakim grup sermaye artisina katiliyor kalani katilamiyor. payini artirmak istiyorsan piyasadan al diyolar.
Fiyat değişikliği olmayacağına göre PD/DD rasyosu artar mı azalır mı?
-

Originally Posted by
LeoTR
Fiyat değişikliği olmayacağına göre PD/DD rasyosu artar mı azalır mı?
PD/DD artacak.
-
faiz kararına kadar bekleme modu olur demiştim, hafif aşağı kaydı ama açıldığı yer zaten fuçırların artı olması kaynaklıydı, yani pek bi şey olmadı diyebiliriz
faiz sabit açıklaması geldiğinde usd/try bakalım nasıl tepki verecek, borsa da ona paralel hareket edecektir..
-

Originally Posted by
KaraKemal
faiz kararına kadar bekleme modu olur demiştim, hafif aşağı kaydı ama açıldığı yer zaten fuçırların artı olması kaynaklıydı, yani pek bi şey olmadı diyebiliriz
faiz sabit açıklaması geldiğinde usd/try bakalım nasıl tepki verecek, borsa da ona paralel hareket edecektir..
Şimdi karakemal faiz sabit kalırsa , ha faiz indirme bitmiş diyip satış olurmu , seneryoyu genişletelim bu satış yol vermek için kamudan mı yapılır , yoksa gerçekten halk satarmı işte bütün mesele bugun bu.Bu yüzden endeksde kararsızlık mevcut yön konusunda.
-

Originally Posted by
KaraKemal
Ben faiz indirimi bekleyen az sayıda olanlardanım. Cumhurbaşkanı her fırsatta daha da düşecek diyor. Bakalım...
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
Ziraat Bankası'na 22,5 milyar TL, Halkbank ve Vakıfbank'a 13,5'er milyar TL sermaye artırımı planlanıyor- Yetkili/ Bloomberg HT
çok iyi.
2022 gerçekten güzel bir yıl olacak gibi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri