hem mcginley hem macd tam sýnýra gelmiþ. 2150 üstü kapanýþlar iyi olur. bar boyu çok kýsa bugün.
haftaya buralardan teptirmezse iþler kötü.
hem mcginley hem macd tam sýnýra gelmiþ. 2150 üstü kapanýþlar iyi olur. bar boyu çok kýsa bugün.
haftaya buralardan teptirmezse iþler kötü.
audentes Fortuna iuvat
Pala bugün de akþam pazarý ucuzluðu yabtý, akþam kasaya bakalým jeton kapatan olmuþ mu yoksa gýcýr gýcýr taze yeni jeton atýlmýþ mý diye
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Deli oluyorum..Adamlar ne sp500,global piyasaya ne de býst100e bakmadan hisse öneriyor...yok sermaye yok f/kazanç...bunlarý iþi bilmeyenlerin yanýnda söyleyince bir þey biliniyor sanýlýyor...
global-býst100 e bakmadan bebek hisse almak..o devir 20 yýlda bir gelir..2000 lerin baþý ve 2020 nin baþý...
Baðýl hýz var..hisseniz mutlaka bunlardan etkilenir..
önce global durulsun..sonra býst100 dip yapsýn..iþte orada MERZÝFON EÞEÐÝNÝ BÝLE alsan zarar etmezsin..
TEMETTÜ HÝSSESÝYMÝÞ..YAHU eregliyi 20 den almak varken neden 28 den alayým..
Makas 4 puana kadar geldi. Ha gayret
Ereðli özelinde bir tarikat cemaat iliþkisi oluþmuþYorgansýz yatarým Ereðli siz yatmam tadýndalar. Topiðine bakýyorum sadece uçar kaçar yorumlarý var. Yeri bura deðilmiþ. Diperlerinin yeri bura mý
Hisse dün 50 günlük altýna inmiþ. Bugün tekrar orayý denemiþ teyit almýþ ve günü neredeyse en düþükten kapamýþ.Teknik olarak hiçbir alým emaresi yok.
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri