Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gundi ve ekurisi paragöz hadi koyunda ne yaptınız görelim...

o onu demiş bu bunu demiş şu şunu demiş kendiniz naptınız...

elleri açık oynayalım ben koydum masaya...
    Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.

Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?

Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.

Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?

Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.
    Kozayı da ekle 15 lirayken devlet hisselerinden uzak durun deyip Kozayı hep kötüledi...

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Kozayı da ekle 15 lirayken devlet hisselerinden uzak durun deyip Kozayı hep kötüledi...
    Kozaa THY..
    Eregl 15 tl lerde iken suyun içinde ederi 30 tl derken BEN..
    Demir çelik endeksine bakıyordu beyefendi..

Bizim PALA akşam seansı ile gaplü güplü işleri sever..
    Bugün ısrarla yeşillendirmedi..

Bütün her yer yeşil..Rusya bile yüzde 6+

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku

Aynen öyle, bilinçli mi yapıyor bilmiyorum, yıllardır aynı. Ayrıca bir sürü işlem yaparsın kar ettiklerini yapıştırırsın, zarar ettiklerini sen bilirsin sadece.

Dediğin gibi, gözü yiyen anında yazsın aldığını-sattığını, yoksa ekstre vs kuru gürültü olarak kalır!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Aynen öyle, bilinçli mi yapıyor bilmiyorum, yıllardır aynı. Ayrıca bir sürü işlem yaparsın kar ettiklerini yapıştırırsın, zarar ettiklerini sen bilirsin sadece.

Dediğin gibi, gözü yiyen anında yazsın aldığını-sattığını, yoksa ekstre vs kuru gürültü olarak kalır!
    çok basit..yatırım yaptığı hissede ky istemiyor..ky olunca hissenin getmeceğini çözmüş.çok sinsice

sende bişey paylaşta görelim paragöz titremek dışında dünyanın en iyi borsası demek dışında boş lakırdı bişey yaptığın yok...

yıllık ekstreyle seni rezil etmiştim ama yüzünün astarı yok senin...

yine gelir yine yazarsın...

forumun boş lakırdı ekibi...

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku

viop topiğindeyiz günlük ertesi güne poz bırakmıyoruz 1400 endeks diyorsun...

olmadı kalu belaya gidelim...

burası viop ertesi aya poz bırakma şansın yok...

vadeler maksiumum bir ay...

siz bunların çeteresini tutmaya devam edin...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •