http://www.haberinyoksa.com/ekonomi/...ti-h19167.html
16 EYLÜL 2017 tarihli söyleþiyle bazý yeni þeyleri öðrenme imkaným oldu.
''Þirket, özellikle seramik alanýnda Türkiyenin en büyük ilk 10 seramik kuruluþu arasýnda yer alan Seranova Seramik markasýyla yurt içinde 57 bayi sayýsýna ulaþmayý baþardý.
50.000 metrekaresi kapalý,550.000 metrekaresi açýk toplamda600.000 metrekarelik entegre,modern üretim tesislerinde kaliteli ve çok çesitli tasarým gücüyle üretim gerçeklestiren Seranova Seramik, kýsa zaman içerisinde yaklasýk 40 ülkeye ihracat yaparak, ülke ekonomisine ciddi katma deger saglayan ve kendi basarý öyküsünü yazmayý basaran bir kurulum oldu
http://www.haberinyoksa.com/ekonomi/...ti-h19167.html
16 EYLÜL 2017
Geliþen teknoloji ve trendleri yakýndan takip ederek, Ar-Ge çalýþmalarýna verdiði önemle sektöre yön veren kurumlar arasýnda gösterilen Seranova Seramik, sektörüyle ilgili tüm fuarlara katýlým gösteriyor.
12 milyon m²'lik yer ve duvar karolarý üretim kapasitesi olan Seranova Seramik üretiminin yaklaþýk yüzde 30unu ihraç ediyor. Bu oraný yüzde 50 seviyelerine ulaþtýrma hedefinde olduklarýnýn altýný çizen Umpaþ Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Hasan Hilmi ALPER Ýle Seranova Seramiðin hýzla yükselen baþarýsýný ve yeni dönem yatýrýmlarýný konuþtuk.
Hindistan menþeli bir firmayla Türkiyede yeni bir yatýrým yapýyoruz
Bir ay önceki Hindistan ziyaretimde görüþtüðüm firmalar içerisinde iki tanesi bize ortak yatýrým teklif etti. Bizde kendi yapacaðýmýz yatýrýmlarýn dýþýnda da ilave bir yatýrým gündeme aldýk birçok yerde bilinen hem kalýnlýðý daha az olan hem de 120 santimetreye 240 santimetre,1 metreye 3 metre tarzýnda büyük plakalar üretebilen laminant sistemlerimizi Hintlilerle beraber yapmaya karar verdik.50.000 metrekarelik kapalý alanda yeni 2 hat ile yeni bir fabrika yatýrýmý yapmýþ olacaðýz.
Yeni yatýrýmýz ile 500 kiþiye istihdam imkaný saðlanacak. Ýkinci bölümün yatýrýmýný da onlarla ortaklaþa yapmayý planlýyoruz. Dolayýsýyla önümüzdeki süreç içerisinde iki büyük yatýrým var. Bu iki yatýrýmýn her ikisi de 2018 yýlý içerisinde bitmiþ olacak. Ülkemizde daha fazla istihdam ve ekonomiye katkýda bulunmak bizi ziyadesiyle gururlandýrýyor.
Savunma sanayisi alanýnda üretime baþlýyoruz
Yeni Birlik Makine ismiyle makine fabrikamýz var. Son iki yýldýr makine sektörümüzdeki yatýrýmlarýmýza seramikle birlikte hýz kesmeden yatýrým yapýyoruz. 8 adet yeni makine yatýrýmý yaptýk. Bunlarýn hepsi iþleme merkezi, bunlarla hem kendimizin hem de 4-5 tane fabrikanýn kalýplarýný üretiyor ve revizyonlarýný yapýyoruz. Bunun dýþýnda SASAD dediðimiz askeriyeye parça imal eden savunma sanayicileri derneðine de üyelik baþvurusunda bulunduk. Onlar da bunu incelemeye aldýlar. Ayrýca savunma sanayi içerisinde yer alan bir firma ile görüþmelerde bulunduk ve fason olarak onlara üretim yapmaya baþladýk. Bundan sonraki dönemde eðer rüþtümüzü ispatlarsak SASADa girip silah sanayisine de parça üretir hale gelmek istiyoruz.
Umpaþ Holding kendi arazileri üzerinde markalý projeler hayata geçirecek
Holding olarak arazi yatýrýmlarýmýz oldukça güçlüdür. Türkiyenin farklý bölgelerinde bugüne kadar arsa yatýrýmý yaptýk. Ýzmirdeki arsalarýmýzý Ýzmir Büyükþehir Belediyesinden onaya girdi. Ýmar planlarýnýn tasdikinden sonra inþaat sektöründeki etkinliðimiz holding bünyemizde faaliyet sürdüren Nizam Ýnþaat markamýzla da çok daha hýzlý artacak. Böylece çok ortaklý ve borsada iþlem gören þirketimizin yapýsal alandaki geliþmesi birkaç sene içerisinde daha da ivme kazanacak.
Umpaþ Holding her þartta güçlü Türkiye için yatýrýmlarýna devam edecek
Ülkemiz son 15 yýldýr güçlü ve baþarýlý bir siyasi irade tarafýndan yönetiliyor. Türkiye, Cumhurbaþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðanýn liderliðinde, içeriden ve dýþarýdan kaynaklanan, çok ciddi olumsuz neticeler doðuracak entrikalardan kurtulmayý baþardý. 15 Temmuzdaki darbe giriþimi ve sonrasýnda
çýkartýlmak istenen ekonomik kaoslardan hükümetimizin proaktif adýmlarý neticesinde iþ dünyasý çizik almadan sýyrýldý. Ben ülkemizin aydýnlýk geleceðine ve 2023 hedeflerine ulaþacaðýna yürekten inanýyorum. O nedenle bir iþ adamý olarak korkmadan, çekinmeden tereddüt etmeden yatýrým yapmaya, istihdam yaratmaya, katma deðer oluþturmaya devam edeceðim. Çünkü ben devletime, hükümetime, milletime güveniyorum, bu aziz milletin zor koþullarda neleri baþarabileceðini tüm dünya gördü ve görmeye devam ediyor. Bizlerde Umpaþ Holding olarak ülkemizi en iyi þekilde temsil edecek adýmlar atmaya devam edeceðiz. ''

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri