Teknik işlermi islemezmi bilinmez ama teknik verilere göre yaklasik bir ay önce benimde radarima giren ve araştırma gereksinimi duydugum bir hisse oldu umpas. Teknik olarak çanaga giden bir grafiği var ve 0.62 uzeri olumlu gordugum bir hisse. 0.80 lerin uzerine atabilirse hızlanacağını düşünüyorum.

Temel olarak yaptigim arastirmada ise faliyet raporlarini ve ortaklik yapisini incelemistim. Sirketin en buyuk ve parlayan yildizi hepinizin bildigi uzere Seranova seramiktir. Daha once anladigim kadar ile umpas seramikmis isim degisikligi oldu. Sirketin de göz bebegi ve gelistirdiği seranova seramiktir.

Seranova seramik ürünleri bir cok ulkeye ihraç edilen ve modern bir uretim yapilan kapasitesi yuksek bir tesis. Bu sekilde devam edilirse ki edilecege benziyor gelecekte gercekten dedikleri gibi parlayan bir yildiz olmaya adaydir. Seranova seramigin tanitim filmini izlemeyenler icin buradan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/xOu2rssXbF8

Ayrica 27 subat 3 mart arasinda Istanbul Yesilköyde Istanbul seramik fuarinda gorme sansiniz var.

Su anki baskan 2015 yilinda secilmis ve gorev suresi 18.10.2018 yilinda bitmektedir. Yeni baskan secimi yapilacaktir bu sene.

Hisseyi bile arkadaslarinda dedigi gibi kotu yanı bir cok kisinin parasi pul olmustur. Kombassan holding tarzi bir hisse desek yeridir ve yillarca beddua almistir.
Tamamen kendi gorusum Baskanin tekrardan secilebilmesi icin hissedarlarin yuzunu guldurmesi gerektigini dusunuyorum.

Hisse 6 aylik bilancoda zarardan cikarak kar aciklamistir. Yillik bilanco gelmemistir ve merak etmekteyim. Bu bilancolara gore pd/dd si 0.22 dir yani degerinin yaklasik 5 kati altinda islem gormektedir buda hisseyi bir nebze cazip kilmaktadir.

Birde sirket calisanlarinin bir yemekte bulustuklerini ve " Çinli çözüm ortaklarimizla Uşakta yemekteyiz. " diye bir fotograf paylasimi vardi. Sirketin Çinlilerin ilgilendigi izlenimi verdi bana bunuda yazmadan gecemeyecegim.

Gayrimenkulleri ve insaat alanları olsada yildizi Seranova dır.

Topik kalabaklasinca yazma gereksinimi duydum herkese selamlar, iyi gunler.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi