-
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, açık söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Şu anda bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir." dedi.
Bunlar tam olarak neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halindeler hakikaten anlamak mümkün değil !!!??
-
-
Anksiyete...psikoz...
-

Originally Posted by
hayek
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, açık söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Şu anda bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir." dedi.
Bunlar tam olarak neyin kafasını yaşıyorlar, nasıl bir ruh halindeler hakikaten anlamak mümkün değil !!!??
Isleri algi. Durumun farkindalar kafalari normal, skik tabanlarina algi cekiyorlar.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Rusya Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi | Ortalık karıştı, savaş çanları çalıyor!
3 Ukrayna askeri öldürüldü, art arda patlamalar! Putin emri verdi
Cumartesi 19.02.2022 20:07
Güncelleme: Cumartesi 19.02.2022 20:16
Rusya-Ukrayna krizinde peş peşe son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam Donbas'ta meydana gelen patlamanın ardından bu sabah da sahada sular durulmadı. Rus ayrılıkçılar, 3 Ukrayna askerini öldürdü, Donetsk'te art arda patlama sesleri duyuldu. Gelişmeyi Reuters son dakika olarak duyurdu. 3 Ukrayna askerinin Rusya destekli ayrılıkçı grup tarafından öldürülmesinin ardından ABD'den jet açıklama geldi. ABD'den yapılan açıklamada, "Savaş başlıyor." denildi.
https://m.sabah.com.tr/galeri/dunya/...bosaltiyor/amp
-

Originally Posted by
bisikletci
İtığluitler .
Sınır kapları folofoş.
İt kopuk ne varsa doluştular.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
Anksiyete...psikoz...

Doktorum, laf olsun diye değil gerçekten soruyorum ; ben mi hastayım yoksa bunlar mı ?
https://twitter.com/m_cemilkilic/sta...Cy2fXMvL4pAAAA
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri