-

Originally Posted by
ALİBEYOĞLU
Halı saha macında banka mudurleri alcak sesle konusuyorlardı 25 nisan tarihli erobond kupn odemeleri yapılmamıs galiba...ytd
Oyle bir sey olsa twitter yikilirdi
Millet felaket haberlerini cok seviyor orada hatta simdiye 10 ekonomist youtube e video yuklemisti o kadar populer bir konu
-

Originally Posted by
ALİBEYOĞLU
Halı saha macında banka mudurleri alcak sesle konusuyorlardı 25 nisan tarihli erobond kupn odemeleri yapılmamıs galiba...ytd
Maç yapabildiklerine göre başka mevzudur...
Memento mori
-

Originally Posted by
GHANDI
Haftaya borsa açık mı.9 gun tatil oldumu takip edemedim gundemi...
Tatil yok perşembe ,cuma açık,ama yinede belli olmaz,çünkü biz hergün kabine toplantısı yapıyoruz döt sıkıştımı
-

Originally Posted by
refaba
Tatil yok perşembe ,cuma açık,ama yinede belli olmaz,çünkü biz hergün kabine toplantısı yapıyoruz döt sıkıştımı

bankalar açıksa borsa da açıktır, kabine toplantısıyla da banka kapayamazlar isterse 19 gün tatil açıklasınlar..
-

Originally Posted by
realities
bankalar açıksa borsa da açıktır, kabine toplantısıyla da banka kapayamazlar isterse 19 gün tatil açıklasınlar..
Doğru,ama ben yarın ne olacak bilemiyorumki,hergün polemik.bilinmezlik
-
Moruk görünmez oldu,galiba ayar çekildi
,devamlı abuk,sabuk işe yaramaz argo yazılar yazıp gerile gerile pilatin üyeyim dersen olacağı odur,ben altın,pilatin alsam ne olacak faydam olmadıktan sonra.
-

Originally Posted by
refaba
Doğru,ama ben yarın ne olacak bilemiyorumki,hergün polemik.bilinmezlik

her sene sorulur arife günü borsa açık mı, 29 ekimde borsa kaç gün kapalı,31 aralıkta borsa açık mı..?
devamlı söylerim bankalar açıksa borsa da açıktır, hükümet tatili uzatarak bankayı,tapuyu,maliyeyi kapatamaz..
-
Coinleri incitmeye devam ediyorlar.
Sn Red Hot Rider, bu konuları iyi biliyor. Nedir durum? Alım fırsatı mı yoksa düşüşün devamını mı öngörüyor acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri