sýðýnmak mý ? yahu sýðýnmak kelimesinin karþýlýðý ne demek ? bu nasýl sýðýnmadýr . hayret bi þey ya
sýðýnmak mý ? yahu sýðýnmak kelimesinin karþýlýðý ne demek ? bu nasýl sýðýnmadýr . hayret bi þey ya
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
daha önce burada EKO baþkan hakkýnda yazmýþtým fikrimi. seçildiði günden beri haylaz bir çocuk gibi bi yerinde duramadý. keþke yanýlsaydým keþke haksýz çýksaydým. keþkem . ah keþkem keþkem ... yazýnýn sonuna ibo sivitvoðizin ah keþkem þarkýlý vidyosunu koyacaðýmý sanýyorsanýz çok yanýlýyorsunuz. çünkü ben ilkeli bir insaným.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yalama kendine yeni kanal açmak istiyor, enflasyon dediniz yüzde 500'ler havada uçuyor anladýk
ben büyük iþ adamýyým 3 marketimi gezdim geldim, marketlerde bedava kemiklerimi yaladým, gelelim ekreme
adama deðil kemik yalayan köpekliðini, ta haysiyetinin amk. derler, cevap yazmak bile zul...
bnch mark dediginiz zaman bir þeylerin de düþürücü etki etmesi gerekli..düþük yada fiyatý artmamýþ þey söyleyin bana? mesela gýda fiyatlarý demiþsiniz ? sezonluk ürün konserve kavanoz kapagý...evelsi sene 15 krþ idi tanesi gecen sene 45 krþ olunca yuh dedik 3 kat artarmý..bu sene 1,25 krþ oldu...enflasyon sepetinde agýrlýgý olan þey bu sayýlanlar peynir zeytin temel gýda..bununlar %150 artmýþsa bir þeyler sabi kalmalý yada düþmeli ki enflasyon düþük çýksýn..giyim için geçen sene basic t shirt lcw de ..28-30 tl arasý geziyordu ..iþ yerinde giymek için sýk sýk alýrým ..bu sene 69,90 dan baþlýyor 89,90 a kadar ..beymen veya kýgýlý veya B&G den bahsemyorum...sýradan yurdum insanýn alýþveriþ yaptýðý yerden örnek veriyorum...ee giyim de düþmemiþ...elektirk dogal gaz benzin vs ..bütün bunlarda %200 %300 arasý artýþ var..demek ki enerji de mancmarký indiricek bir etki yok...barýnma ayný ülkede yaþýyoruz ..ev fiyatlarýnýn uçuþu herkesin dilinde sadece ev fiyatlarý %150 arttý ..kiralar sormaya bile gerek yok...ev sahipleri ile kiracýlar arasýnda açýlan davalardan mahkemeler doldu taþtý...kira artýþlarý da %100 ün üzeri bencmarký ne aþagý çekti lutfen bilelim.. ucuz kalan þey neyse gidip onu alalým bari..
Yer Ýmleri