-
Fed başkanını hemen görevden almak lazım,adam laf dinlemiyo yahu
-
Istiklal caddesinin haline sok oldum
Bu nedir arkadas?
https://twitter.com/i/status/1521889197904351239
-
Otellerde kredi kartina 12 ay taksit yapiliyor. Ya pesin odeyeceksin yada 12 aya bolup toplam odeme miktarini %10 artiriyorlar
Simdi benim sorum su. Enflasyonun cok daha yuksek oldugu bir donemdeyiz nasil oluyorda kredi kartini cikaran banka bu isten zarar etmiyor? Benim kacirdigim nedir burada?
-

Originally Posted by
bisikletci
kuşadasındaki amk evine bir sürü para ver, tüm bayramı forumda geçir
rahatsız olduğunu biliyoruz da git biraz marinada gezin, olmazsa kızılayda turla azcık..
-

Originally Posted by
bisikletci
Otellerde kredi kartina 12 ay taksit yapiliyor. Ya pesin odeyeceksin yada 12 aya bolup toplam odeme miktarini %10 artiriyorlar
Simdi benim sorum su. Enflasyonun cok daha yuksek oldugu bir donemdeyiz nasil oluyorda kredi kartini cikaran banka bu isten zarar etmiyor? Benim kacirdigim nedir burada?
Setur bu sene super bi kampamya yaptı. %25 peşin, kalanı tatle gitmeden 3 gün önce. İkisinide 12 ye bölüyor hem peşin fiyatına. 20.000 e aldığım otel 47000 olmuş ben daha 5 ödedim 15 i temmuzda ödiycem.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Setur bu sene super bi kampamya yaptı. %25 peşin, kalanı tatle gitmeden 3 gün önce. İkisinide 12 ye bölüyor hem peşin fiyatına. 20.000 e aldığım otel 47000 olmuş ben daha 5 ödedim 15 i temmuzda ödiycem.
super indirimli almissin
benim bahsettigimi kredi karti yapiyor. Ben olayin matematigini anlayamadim. 12 ay vadeye bolup yalnizca %10 zamli satmak resmen zarar ediyorlar. Birisi anlatsa bizde anlasak.
-

Originally Posted by
bisikletci
You need to see a shrink
Big time
reha kaya'yı aradığına göre malum yerin kaşınıyor senin, bilirsin sabaha bırakmam ama formumda değilim..
-
FED 0.75 yerine 50 artırınca piyasa kısa süreli oyuna devam dedi....
Bize etkileri sonbahardan önce olmaz , sadece yurtdışı borçlanma faizi artar...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri