[IMG] Patronlar Dünyasý @patronlar Niþantaþý'nda artýk bir kahveye saatlerce oturmak yok! Çýlgýn zam yapmak yetmemiþ, Niþantaþý'nda bir kafe masada oturma süresini 30 dakikayla sýnýrlamýþ![/IMG]
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
[IMG] Patronlar Dünyasý @patronlar Niþantaþý'nda artýk bir kahveye saatlerce oturmak yok! Çýlgýn zam yapmak yetmemiþ, Niþantaþý'nda bir kafe masada oturma süresini 30 dakikayla sýnýrlamýþ![/IMG]
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Su anda Izmir de resmen komur kokuyor hava
Millet dogalgazdan komure gecti demekki
Adamda hakli. Ya komur yakacak yada AVM ye gezmeye gidecekler![]()
Su anda bir Guney Kore filmi izliyorum
Hayatimda seyrettigim en iyi filmlerden. :The Man from Nowhere
Filmde bir suru gecekondu mahallelerine falan giriliyor bizdekilerden beter
Merak ettim baktim guney korede asgari ucret 1000 dolarmis
Bizdekinin 3 katindan fazla.
Peki nasil oluyorda bazi bolgeleri bizden daha fakir? Olayi anlayabilen varmi?
Kore'de bazý þehirler endüstri þehri. Otomobil de, otomobilin üzerindeki civata da, otomobili ihraç ederken taþýyan gemi de ayný þehirde. Seul de finans þehri. Dolayýsýyla bu bölgelerde yaþayanlarýn gelirleri iyi. Orta tabaka ve emeklilerin yerleþimleri dýþýndakiler alt tabaka sayýyorlar. Bu adaletsizliðe karþý olduklarý için de çok tekin yerler deðil, tekin yerler olmadýðý için de geliþmiyor. Demokrasileri vahþi kapitalizmi bir nebze frenlese de alt tabaka için bir getirisi yok.
Yolu çok ters diye gidemiyorum ancak þehir dýþýna gidersem uðruyorum .
Hal fiyatlarýna baktým geçen haftanýn istavrit kutusu(13-15 kilo ) 100 tl kalamar kilosu 40 tl ahtapot kilosu 60 tl imiþ bunlar tabi liste fiyatý çok yüklü alýrsanýz pazarlýk oluyordu
Yeni konunun linkini niye paylaþmadýnýz öncekinde pis fakirler. Korktum banlandým sandým.
Neyse konumuza geri dönersek yarýn akþam yemekte ne yesek acaba?
Ev,iþ Tüm faturalar otomatik ödeme. Hesabýma geçen giriþ yaptým bi baktým aylýk açýkta býraktýðým ödemeler için olan bakiye sýfýr. Lan yoksa bende mi heklendim dedim. Meðer elektrik faturasý ödenmiþ asdasda.
Bu elektrik faturalarý iþ yeri kapattýrýr benden söylemesi.
Yer Ýmleri