gözlerin bir aþk bilmecesi sorar gibi
bakýþýn eski günleri arar gibi
ben herþeyini geri vermedim mi
öyleyse neden kalbin hala yanar gibi
bakýþýn eski günler arar gibi - Ülkü Aker
beste : Avni Anýl ( uzun sakallý amca )
usül : düyek
makam : nihavend
Seç Marketler' de gülümsetenfýrsatlar' da TAT 2 kilo osmancýk pirinç 29.90 Kasadaki cici kýza , 30 tl verip tezgaha vurup patronuna yöneticilerine söyle buraya bi babayiðit pardon , kýza bi þey demeden sadece 30 tl uzatýp para üstü 10 kuruþ alýyorsun. Onunla da hayallerine yazý tura atarsýn.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
20 ilin valisi deðiþti. 10 vali merkeze çekilirken, 10 vali baþka illerde görevlendirildi.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
5442 sayýlý Ýl Ýdaresi Kanunu'na göre "Vali, ilde Cumhurbaþkanýnýn temsilcisi ve idari yürütme vasýtasýdýr." Md.9
Ben taze tekaüd olmadan önce, farklý zamanlarda birebir çalýþtýðým bazý liste mensuplarýnýn, onlarý tanýdýðým kadarý ile nasýl vali olabildiðine þaþýrdým açýkçasý.
Kanunun, baþkanlýk sistemine uyum çalýþmalarý çerçevesinde deðiþtirilmeden önceki halinde, Valiler bakanlýklarýn ildeki temsilcileri olarak tanýmlanýyordu.
Devletin temsilcisi olmakla, cumhurbaþkanýnýn temsilcisi olmak farklý, günümüzde/güncelde.
Nasýl becerecekler/baþaracaklar, bilmem. Sanýrým takip eden ilk kararnamede merkezdeler. Ya da belki çið süt içmeye alýþmýþlardýr.
Takipteyim, du bakali, n'oli.
Dalgasýna 6,45’den 1.500 TL lik LUNA aldým.
Bakalým ne olacak?
233 adet LUNA sahibiyim.
[emoji3]
16 mayýs bazarteesi Sri Lanka borsasý resmi tatil.
Yer Ýmleri