Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
nisan vade +0,6 dün +0,4
böyle rezil fiyatlama yapýn![]()
sonra finans merkezi olacaz...
TV papaðanlarý,Bunak bir herifin yönlendirmesi ile savaþ borazanlýgý yapmayý ne zaman býrakacaklar bakalým..
Saðlýk bakanlýðý : 23 Þubat 2022 Çarþamba günü yapýlmasý planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantýsý ile COVID-19 pandemisiyle mücadele ve kýsýtlamalarýn yeniden deðerlendirilmesi konulu basýn açýklamasý, 1 Mart 2022 Salý gününe ertelenmiþtir. Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar burada çok fazla konuþulduðu için sizlere konu dýþý bir soru yöneltmek istiyorum.
Et ve süt ürünlerinde bilinçsiz bir tüketici olarak markette fiyatý pahalý olan en kalitelisidir bakýþ açýsýyla alýþ-veriþ yapýyoruz ama son dönemde pahalý-ucuz farketmeksizin gýdada hile yapýldýðýna þahit olmaya baþladým. Bu ürün gruplarý için sizlerin bilgi sahibi olduðu, tavsiye edeceðiniz markalar var mýdýr? Yada marka yazmak etik açýdan yanlýþ derseniz içeriklerinde dikkat etmem gerekenler nelerdir?
Selamlar
Eti iþlenmiþ almayacaksýnýz..Kýymanýda beðendiðin etten yaptýracaksýn hatta makinanýn aðzýndaki eti de aldracaksýn...Süt ürünleri zor bir konu , yoðurttan süte herþeyde katký maddesi var, çið sütte de bol miktarda su ve yine koruyucu var...Peyniri bildiðin üretici var ise ondan alacaksýn yoksa da bence güvenilir diyebileceðimiz birkaç marka var onlardan alabilirsin...
et urunlerinde hile pek olacak durum yok.kiymanizi parca etten cektirin.
sut urunlerinde peyniri iyi bir sarkuteriden almak sart.
en buyuk sikinti islenmis urunlerde.tanimadiginiz yerden pasta tatli vs almayin.hatta yoresel saticilardan peynir recel vs vs de asla almayin.
Hele tanimadiginiz adamdan bal hic almayin.
Ben isim geregi ne imalatlara giriyorum.denetim su an sifir.ancak bir sikayet olursa gidiyorlar.
maliyetler ciddi boyutlara ulastigi icin abuk sabuk marka yag kullananlar,katki malzemelerini abartanlar vs vs.
Yer Ýmleri