Þimdi düþünüyorum da mesela süpermen olsa enflasyonu düþürebilir mi yani süpermen enflasyona karþý gibi filan yetmezse yanina iron man i de koyarýz sonra captain ayyýldýz yani yüzbaþý ayyýldýz felan .Ben bi ayar veriyorum , eyyy enflasyon sen kimsin yaa, bakin görün nasýl çökecek.
Bence bütün suç pompacilar da mesele bu , pompacilar'ýn pompalama hevesi bitmedi gitti adamlar sürekli basit harmonik hareket yapma derdindeler ,.Pompayi alan yani pompadaki el mecbur zamminý alan sayýn halkýmýz yetmez ama evet diyecek , pompacý da durmadan devam edecektir.
Bu zamdan sonra a101 ve saz arkadaþlarý elleri oluþturmaya baþladý .Gece gelen zamdan sonra elemanlar i ücretsiz mesaiye býrakarak etiketleri gece den deðiþtirecek ler .
Rusya'nýn Avrupa Konseyi üyeliði askýya alýndý.
Oylamada 44 ülke karara kabul oyu verirken, Rusya ve Ermenistan ret, Türkiye çekimser oy kullandý. Azerbaycan ise oylamaya katýlmadý
Daha sert tepki verilmeli derken çekimser oy vermek![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Petrol 90$a düþmüþ, dolar da 14,30lardan 13,80lere düþtü, bu zam neyin nesi o zaman. Enflasyonla mücadele timleri görev baþýna...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
NATO zirvesinden de civciv çýkar kuþ çýkar.
Þiddetle kýnýyoruz falan.
Putin de bir yeri ile güler gibi gibi
Büyük çoðunluðu çocuk yaþta 20 bin kiþi Ukraynada aç bilaç, elektriksiz, soðukta ve bodrum katlarýnda mahsur durumda.
Ne iþ yapar bunlar, anlamak mümkün deðil.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri