Gözleri ýþýldayan adam bugün yabancý yatýrýmcýlara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceðini söylemiþ...
Gözleri ýþýldayan adam bugün yabancý yatýrýmcýlara bir kez daha Türkiye'nin 2023 seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceðini söylemiþ...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
10 yýllýklar 25% de iken(-11%tlref) mi tekhane demiþ...
helal olsun...
baktýklarý excel de hata olduðundan 100% eminim...![]()
![]()
Memento mori
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
ekþiden..
bürokrasiyi alaþaðý ederiz
gözleri ýþýltýlý, gözünden ýþýk saçan bakan nebati'nin yabancý yatýrýmcýlara içtiði yemin!!!
"bakan nebati yabancý yatýrýmcýlara mevzuatý deðiþtirme garantisi vererek, “bir problem mi yaþadýnýz… rahat olun. bize hemen ulaþýrsýnýz. bürokrasiyi alaþaðý ederiz, arkamýzda cumhurbaþkanýmýz var rahat olun. mevzuatý da deðiþtiririz.” dedi.
yabancý gerizekalý deðil
yabancý gerizekalý deðil böyle bir vaade kanýp gelsin. yabancý bilir ki bugün kendisi için deðiþtirilen kanun yarýn tekrar deðiþtirilip kendisine silah olarak döner. ekonomiden anlamýyorsunuz onu anladýk bari biraz konuþmayý da bilseniz.
ekonomiye giriþ 101
sorun orada zaten.
ekonomiye giriþ 101 - mode on
yabancýlar bürokrasinin alaþaðý edilebileceði yerde kendini güvende hissetmiyor.
ekonomiye giriþ 101 - mode off
ABD Baþkaný Biden: Ukrayna'ya 800 milyon dolarlýk yeni bir güvenlik desteði verilmesini saðlayacaðým. Yetkimi kullanarak emri verdim.
ABD Baþkaný Biden: Bu yeni destek eþi ve benzeri görülmemiþ bir yardým saðlayacak. Bu yardým ile Ukrayna hava sahasýný koruyabilecek.
ABD Baþkaný Biden: Yeni pakette 9 bin tanksavar olacak. 7 bin pompalý tüfek göndereceðiz. Þehirlerini koruyan siviller de kullanabilecek. 20 milyon mühimmat saðlayacaðýz. 800 uçaksavar da olacak. Bu gereksiz savaþý bitireceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri