Tcmb baþkaný þahap kavcýoðlu, tim baþkaný gülle ve ihracat temsilcileri ile bir araya geldi - bloomberg
ihracatçýlar: þirketlerin ihracat gelirlerini tcmb’ye satma zorunluluðu %25’ten %40’a çýkarýlýyor.
+++
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir ülke daha iflas etti...
Sri Lanka borçlarýný ödeyemeyeceðini açýkladý
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...kladi-7070291/
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þerro : 14,5831
Levye
Kötek derneði.
Not: Epeydir yazamýyorum böyle þeyler. Malum hep sabit takýlýyordu. Sn Patrik de maðdur oldu tabi. Kendisini de yýlan adam resmi atamaz oldu. Týslama sesi de gelmez oldu.
12 Nisan 2022 Salý, 16:08
Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salý, 16:40
HABERLER
"Yükselen CDS'ler finansmana eriþimi engelliyor"
Sanayi üretimi verilerini deðerlendiren Türk Plastik Sanayicileri Araþtýrma Geliþtirme ve Eðitim Vakfý (PAGEV) Baþkaný Yavuz Eroðlu, Kanadalý Exim Bank’ýn Türk sanayi sektörüne yüksek CDS’ler yüzünden fon vermediðini söyledi.
Crash tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salý, 18:01
TÜRKÝYE EKONOMÝSÝ
Ýhracatçýnýn döviz gelirlerinden TCMB'ye satýþ zorunluluðu yüzde 40'a çýkarýlýyor
TCMB Baþkaný Þahap Kavcýoðlu TÝM Baþkaný Gülle ve ihracat temsilcileriyle bir araya geldi. Ýhracatçýlar, Ýhracat gelirlerinin TCMB'ye satma zorunluðunun yüzde 40'a çýkarýlacaðý niyeti olduðunu söyledi.
Ýyice sýkýþtýlar.!!!
Uzatmalarý oynuyorlar.!!!
Moratoryum.!!!!
Kýtlýk, açlýk kaos tüm hýzýyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
sýnýrda..
![]()
Memento mori
Yer Ýmleri