Youtube ta amerikadan biri yazmýþ
San francisco dýþýna uçuyor
Havalimanýndan þehir merkezine shuttle 20 dolardý
Þimdi 60 dolar alýyorlar demiþ
Evet Hamza bey , demografik yapý kökten deðiþmiþ orasý göçmen mahallesinden beter olmuþ
Nebati: Bugün güllük gülistanlýk dünyayla karþý karþýya olmadýðýmýzý biliyoruz. Küresel ölçekte yaþanan sorunlarýn farklý þekillerde ülkemize yansýdýðýný biliyoruz. Tüm bu sorunlarýn bizim için türlü fýrsat ve imkanlar barýndýðýný görecek ferasete sahibiz
Nebati: Biz problemleri yok saymýyoruz. Halýnýn altýna süpürme niyetimiz yok. Kalýcý çözümler için çalýþýyoruz. Stratejik hamleler yaparak yolumuza devam ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati:Kötümserler karamsarlýk borazanýný öttürmeye devam etsinler. Bizim iyimserliðimiz onlara da yeter. Bizim özgüvenimizin altý kesinlikle boþ deðil. Kimsenin en ufak bir endiþesi dahi olmasýn. Gerekirse ecdadýmýz gibi gemileri karadan yürütür, yolumuzdan hedefimizden sapmayýz
Nebati: Dünya salgýnýn oluþturduðu ekonomik tahribatý onarmaya çalýþýrken*Enflasyon*küresel problem olarak ortaya çýktý. Her oturumun en önemli maddesi enflasyondu. Tüm dünyada bunu konuþacaðýz. Enerji ve gýda olmak üzere artýþlar oldu
Nebati: Türkiye olarak ihracata saðlamýþ olduðumuz pazar ve alternatifler üretmekte, yeni modeller geliþtirmekte ve bu sayede güçlüklerden kurtulmuþ oluyoruz. En yüksek ihracat rakamlarýna ulaþtýk
Nebati: Geliþmelerin cari dengemizi olumsuz etkilemesi nedeniyle gerekli önlemleri tek tek alýyoruz. Böylesine küresel bir ortamda G20 Maliye Bakanlarý ve*Merkez Bankasý*baþkanlarý toplantýlarýna katýldýk. Ekim ayýnda da yapacaðýz bunu. Seneye Nisan'da da yapacaðýz
Nebati: Birçok þirket bu fýrsatlarý deðerlendirerek Türkiye'de yatýrýmlarýný artýrmak istediklerini ifade ettiler. Özverili þekilde devam edeceðimizi vurguladýk
Nebati: Býrakýn kronik kötümserler felaket tellallýðý yapýp dursunlar. Biz gerekirse gemileri karadan yürütür, hedeflerimize, hayallerimize ulaþmayý biliriz. Müzmin karamsarlar battýk, bittik edebiyatýndan vazgeçemiyorlar. Özgüven sorunu olan kardeþlerimize þifa olacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Nebati: Yeni baþarý hikayelerini beraber yazacaðýz. Türkiye vizyon sahibi ve güç merkezi olma konumunda. ABD'de yaptýðýmýz tüm görüþmelerde Türkiye'nin Rusya-Ukrayna savaþýndaki tavrýný takdir ettiklerini bizlere defaatle net bir þekilde paylaþtýlar
"Gerekirse gemileri karadan yürütürüz " demeseydi neredeyse inanacaktým ,
bir de "rusya -ukrayna savaþýn da ki tavrýmýzdan dolayý çok takdir ediliyoruz "
Bu lafa da acayip þüphe ile bakýyorum (kýllandým) zira bizi ne zaman pohpohlasalar sirtimiza yeni yük vuruyorlar .
Þey iyiydi "bizim iyimserligimiz herkese yeter"
Bana göre deðil , uymaz , ne diyeyim hayýrlýsý olsun.
Yer Ýmleri