Originally Posted by
sensor
Þu an týbbi maske üreten corona test kiti üreten ,alkol,dezenfektan iþi yapan þirketler uçuyor,acaip talep var.Þirketin 8 milyon sermayesi var sadece 2 gün önce fransa 250 milyon maske sipariþi verdi,italya natodan acil týbbi malzeme (maske,ventilatör v.b.) talep etti,maskeler hala karaborsa 1e 10 fiyatlarý uçmuþ ve UZER BOYA tam zamanýnda maske iþine girmiþ,çünkü yapacaðý satýþlara,imalatlara göre fiyatý hiç umulmadýk yere gidebilir,çünkü piyasada acayip týbbi maske talebi var ve 8 milyon sermayenin olduðu düþünülürse yýllýk örnek olarak 10 milyon-100 milyon arasý satýþ yapabileceðini düþünürseniz ve her maskeden 0,5-1 TL arasý kar olsa 8 milyon sermayenin yanýnda 5-100 milyon TL arasý kar olabileceðini düþünebiliriz tabiki sipariþlere yetiþirse,sonrada bana þu andaki 2,33 TL fiyatýnýn nerelere gidebileceðini anlatýn,toplam 800.000 lot piyasada var,ve ayrýca alkol imalatý ve satýþý,dezenfektan imalatý ve satýþ iþi ve corona testi üretim iþine girme gibi bir haber gelirse ben düþünemiyorum bile,neticede kimya þirketi alt yapýsý özellikle alkol ve dezenfektan için uygun sayýlýr.
Yer Ýmleri