Saatlik grafikte yeni bir flama oluşumu var, 1.91$ seviyesine sıkışıyor direk boyu 10 cent, zaman dilimi olarak yarın saat 3 civarlarını işaret ediyor, olurda yön yukarı olursa ilk hedef 2.1$ olacaktır,
Saatlik grafikte yeni bir flama oluşumu var, 1.91$ seviyesine sıkışıyor direk boyu 10 cent, zaman dilimi olarak yarın saat 3 civarlarını işaret ediyor, olurda yön yukarı olursa ilk hedef 2.1$ olacaktır,
aylık dolar bazlı grafikte fibonaci seviyeleride 0,618-2,04 $ 0,786-2,43$ 1-2,92$ 1,618-4,36$ ..... 4,236-10,42$ ben yanlış bakmıyorsam bu şekilde hayırlısı bakalım beklenen yıl bu yıl mı acaba nasip yaşayıp göreceğiz hayırlı kazançlar... bu arada geçenlerde 1,91$ söylemiştiniz iyi analiz etmişsiniz artık dolar bazlı bakmak daha sağlıklı olacak sanki
dolarda çaktırmadan çıkıyor bizimi beklemiş anlamadım![]()
160 tl konya çimento 9 tl maliyetli thy 212 maliyetli pegasus 26 tl maliyeli frtoto 7tl eregli vardı elimde gittik lise aşkı gibi buna sevdalandık her şey nasip alması ayrı bir dert satnası ayrı bir dert şimdide kaç olsa satsak diye düşünmeye başladık bu enflasyonist ortamda benim açımdan 400-500 tl olmalı ki bir şeye yarasın yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri