2-3 Lira iken de grafik koyuyordum, o zaman hiç grafiklerden bahsetmiyordun. Yeni mi dikkatini çekti? Ben 6.60'dan alýn da demedim. 6.60'dan sattým diye de yazdým. 5.60'dan geri alýnca da yazdým. Al-sat yaptýðým zamanlarda da aynen yazdým...
Sahtekar neyi neden yazdýðý, yaptýðý, söylediði belli olmayan, baþkalarýnýn sýrtýndan para kazanan kiþiye denir. Senin dýþýnda grafik konusun çarpýtan çýkmadý. Okuduðunu anlayamýyorsan yorum da yapma...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Kimse tarih vermemiþ, ne biçim analiz bu?
1ekim 2023te AB sýnýrda karbon vergisi baþlýyor. bize etkisi nasil olur bay wasaban?
olur mu caným
devlet bu kez iþi sýký tutuyor
bak ab'ye ne demiþ bizim þark kurnazlarý :
2030'a kadar normalde karbon emisyonumuzu %100 artýracaktýk. hadi buradan %21 kýsalým gonlünüz olsun. bunu yememiþ olacaklar ki, çevre bakanimiz %41e kadar kapýyý aralamýþ
kaç ediyor.
%72 diye birileri atlamadan hesaplayalým
100 + %100 = 200
200 - %21 = 158 idi
200 - %41 = 112 oldu..
"
2030 yýlý için yüzde 21 olarak açýklanan emisyon azaltým hedefini yüzde 41'e yükselttiklerini açýklayan Kurum, Türkiye'nin 2038′i de emisyon tepe noktasý (pik yýl) olarak belirlediðini duyurdu.
Yüzde 41 emisyon azaltým hedefi 2030 yýlýna kadar yaklaþýk 500 milyon ton sera gazý azaltýmý anlamýna geliyor."
Yer Ýmleri