En azýndan bir umut var gibi algýladým yazdýklarýný. Torunlar giriyorsa tam girer, kontrolleri olmayan bir þeye müsade etmezler bence...
En azýndan bir umut var gibi algýladým yazdýklarýný. Torunlar giriyorsa tam girer, kontrolleri olmayan bir þeye müsade etmezler bence...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
CEZ geldi geleli bu sirketin burnu kokudan kurtulmadý.
Güncel tabirle ifade edeyim
(Ilk ortak olduklarý zamanlardaki) Yönetim kuruluna hela terliði , ibrik, tuvalet kagidi koysak herhalde bundan daha iyi olurdu.
Torunlar sadece Akcez'i alýrsa , akenerji'ye ortak olmazsa cep2cep azalýr ama kesin cozum degil.
Benim için en saðlam senaryo, akcezin külliyen dinckoklerin ve cezin hissesi kalmayacak sekilde satilmasi. kim alirsa alsin beni ilgilendirmez
Torunlar Cez'in akcez + akenerji hisselerini birlikte devralýrsa cep2cep devam eder ve biz bu dandik bilançolarý görmeye devam ederiz
Bu iþin ideali , cez ve dinckoklerin hepsinin topyekun ..... gitmesi. Belki o zaman kemahýn önündeki engel de kalkar. DARPHANE gibi para basarýz.
EGEMER para basmaya baþladý.
Fiyatlar da gayet iyi
Para bizim cebimizde mi kalacak? Yoksa Akcez'e mi transfer edilecek? ORADAN DA YURTDIÞINA
Mesele burada dugumleniyor.
MALINIZI DINCKOKLERE KAPTIRMAYIN
zamaninda yapi kredi 2 lirayken almayanlar
Þiþecam 5 liradan almayanlar
Ilerde, Akenerji 3 liralardaydý, biz almadýk diyecekler.
Yýlbaþýnda 5.x liradan alanlar da , tüh 7 liradan kaptýrdýk, halbuki o kadar da beklemiþtik
Diyecekler
7 Lira güzel bir tuzak bölgesi...
Iþte tam da o bölgede medyumlardan destek bekliyoruz !!!
O Noktada grup mal mý kaptýracak , mal mý toplayacak? Bunu benim bilmeme imkan yok
Herifler lotlarýný sayacak, ve hýzlýca bir karar alacaklar.
Dökülen çok olursa spacex...
Sazan gibi atlayan çok olursa. Þaban oðlu þaban gibi bombayý elinde patlatýrlar
SEN BEN MALIMIZI KAPTIRIRSAK
geriye kalanlarýn elindekileri zorla alýrlar.
3-5 sente alýrlar
10 senti bile rüyanýzda gorürsünüz
KAPTIRMAZSANIZ NE OLUR?
Torunlar kaç dolardan satýn alýyorsa, 1 dolar 2 dolar her neyse, siz de ayný fiyattan þirkete devreder çýkarsanýz
Bence olasýlýklarý çok iyi özetlemiþsin. Zirveye tekrar geldik diye inen çok olursa ve malýn çoðunu alýrlarsa topuklar oradan ve herkes bakakalýr...
Akabinde olacak þey de basit. Uçuþa geçerse yeni gelecek sazanlarýn eline malý vermek için 6-9 aylýklarda güzel bilançolar açýklarlar...
Bakalým nasýl olacak, nasýl geçecek bu yaz...
Yer Ýmleri