Akmerkez de azýnlýklar aksa da ise cogunluktalar iki güzel þirket durumlarý farklý. Ben anlayamadým.
Akmerkez de azýnlýklar aksa da ise cogunluktalar iki güzel þirket durumlarý farklý. Ben anlayamadým.
denizlilicive gerçekten de çok güzel soru sordu. ciddi söylüyorum.
bizim kamilin kapasitesi yetmez bu iþlere ama, yine bir çaba göstersin yanýtlasýn istiyorsa!
neticede forum babamýzýn malý deðil
Sn. Siesta, arkadaþ soruyu size sordu. Siz cevaplayýn diyeceðim çünkü Ak Grubu ve Akenerji konusunda buradaki çoðu kiþiden daha bilgilisiniz... :ok:
Naçizane fikrimi soracak olan olursa, ben sadece grafiðe ve ortama bakarak aldým, sattým, tekrar aldým. Mantýðým diyor ki Ak Grubu bunca baþarýlý þirkete sahip. Dolayýsýyla yönetimi güçlü, iþini bilen bir grup. Þimdi geriye bakýp konuþmak kolay tabii ki ama anlaþýlan Akenerji'de beklemedikleri geliþmelerin kurbaný olmuþlar diyelim...
Þimdi de, Sn. Anyoranza'nýn dediði gibi, bir piyango vurdu ve bu iþleri kurtarmak için güzel bir fýrsat yarattý. Sýfýra gitmiþ, iflasýn eþiðindeki bir þirketin tekrar Milyar Dolar etme þansý var. Bence yönetim bu fýrsatý en iyi þekilde kullanabilecek kadar güçlü, iþini bilen insanlardan oluþuyor. 100-200 Milyon Lira cebe atmaktansa bu þirketi ayaða kaldýrýp, hak ettiði yere getirebilirler...
Son düzenleme : Chetuo; 29-10-2022 saat: 17:32.
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Sn. Anyoranza Hocamýz Gwind örneðini verdi. Gwind 10 Milyar ediyor borsada. Gwind'in toplamda Akenerji'nin yenilenebilir enerji kýsmý kadar kapasitesi var. Akenerji'de üstüne bir de 900MW doðalgaz santrali var. Akenerji'nin bu fiyatta kalmasý borsanýn doðasýna aykýrý...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
https://www.akmgyo.com/tr/kurumsal/ortaklik-yapisi/
akkök holding akmerkezin sadece %12'sine sahip.
yani dinçkökler orayi iyi yönetiyor,demek ki çok iyi bir aile çok iyi bir yöneticiler, kafalari kýyak gezmiyorlar , akenerjiyi de iyi yönetirler.... argümaný geçerli deðil.
akmerkezin büyük ortaðý kim?
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...teklif-1918570
Yer Ýmleri