Bu resim bugün veya yarýn ne olabileceðini çok iyi özetliyor... :yahoo:
![]()
Bu resim bugün veya yarýn ne olabileceðini çok iyi özetliyor... :yahoo:
![]()
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Maþallahh...
Bu piyasada çok dik durdu...
Dün ve bugün toplam 95-100M iþlem miktarý var. Kaðýtta ortalama maliyet artýk 5,5-6 Lira sayýlýr...
Bank of bugün biraz geç uyandý.. Dün akþamdan fazla kaçýrmýþ bizim Coniler.. Uyanamamýþlar... Onlar yokken meydan Yapý Kredi'deydi.. Bir anlýðýna piyasa bozunca sendeledi tahta.. YK tutamadý tavan civarýnda... Eksiye dönecek gibi oldu bir anda.. Devre kesti...
O arada resepsiyondan aramýþlar bizim Conileri... Uyanýn demiþler.. Durum kötü.. Devre kesme cezasý biter bitmez pijamalarýyla bilgisayar baþýna geçip, emin adýmlarla tavana baðladý Coniler..
Bugün de +2,5 milyon Bankof... Bir bildiði var heralde bu Conilerin.. Bizim bildiðimizi mi biliyorlar yoksa bunlarda? ;-)
![]()
Conilerin baþarýlarýnýn devamý , bolsans , alkýþlýyorum bu tahtayý ayaklandirdiklari icinRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Ben bugün elimdeki fýndýk fýstýðýn altýda birini tavandan sattým. Yarýn tavan vurursa gene elimdekinin altýda birini satacaðým. Haftaya da bu þekilde devam edeceðim. Bu 6 gün sonra bende hisse kalmayacak demek deðil. Her gün elimde olanýn altýda birini satarak devam edeceðim...
100 lot hisse, 16 lot satýþ.
84 lot hisse 14 lot satýþ.
70 lot hisse 11.5 lot satýþ.
58.5 lot hisse 9.5 lot satýþ gibi...
Borsada tabaný tavaný kimse bulamaz. Çýkmaya devam ederse, ortalama olarak, her sattýðým altýda bir ilk sattðým ile ayný paraya denk gelecek aþaðý yukarý...
Sattýðým hisselerden gelen parayla saðlam, çýkmamýþ bir hisse alýyorum. Akenerji'nin düzeltme yaptýðý yerde ki er geç yapacak, sattýðýmdan daha fazla hisse alabiliyorsam geri Akenerji'ye geçeceðim. Bu arada aldýðým hisse prim yaparsa kadayýf üstü kaymak...
Bakalým bu strateji iþe yarayacak ve bana sattýðýmdan daha fazla Akenerji hissesi almamý saðlayacak mý?
Saðlamasa bile 2 Liradan aldýðým hisseleri 7-8-9 Liralardan satacaðým için aðlayacak deðilim...
Son düzenleme : Chetuo; 17-11-2022 saat: 19:23.
Sn. Anyoranza,
Büyük ihtimal fark ettiðiniz gibi 9 aylýklarýn kapanmasýndan sonra Dolar kuru pek kýpýrdamadý. Bu baskýlanma durumu yýlbaþýna kadar devam edecek olursa kur farký zararýnýn geçmiþ dönemlere göre düþük kalmasý karý ne kadar etkiler? Böyle bir senaryoda yýlsonu kar beklentiniz ne olur?
Yer Ýmleri