teknik analizcilerin de kafasi karisik
flamanin ustunu oradan ciziyorlar olmuyor, buradan ciziyorlar olmuyor. 3 gunde bir flama uzuyor.
endeks de yataya baðladý
hissede beklemekle hata mý ediyoruz bilemedim
7.07 tavandan 2 haftada 5.27'ye indi
spk neden müdahale etmiyor?
devlet kurumlarini küçük yatirimciyi korumaya davet ediyorum
....
yarin yine birileri çýkar :
"ben 1977den beri borsadayým, sen borsayý hayýr kurumu mu zannettin, kim kimi severse , beni de çok seven oldu ama söylemeye çekiniyorum, sonradan akýllandým...."
falan derse þasýrmayýn
Bakkal hesabý ile bakarsak bu 3 aylýk dönemde Akenerji'nin kur farký zararý ayný kalacak. Elindeki nakit ile elde edeceði finansal gelirler daha da artacak. Toplamda finansal gelirlerdeki eksi biraz azalacak. Favök'deki artýþ ile birlikte yýlsonundaki zararýnýn 9 aylýktan 0,5-1 Milyar Lira daha az olabileceðini düþünüyorum. Yýlsonu bilançosunda zararý 1-1,4 Milyar Lira arasýna inebilir bu bakkal hesabý tahmin ile...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Özellikle son bir kaç ayda oluk oluk yeni yatýrýmcý gelmekte.
Bu koþullar,ister istemez piyasada yanlýþ bilgiyi,sizin üstünüzden çýkar saðlamaya çalýþan kimseleri,takipçi kasmak için de türlü takla atan tipleri de beraberinde getirdi.
Sizin üstünüzden çýkar saðlamaya çalýþan,mal taþýtmaya-çakmaya çalýþan, salak saçma yanlýþ bilgiler kitlemeye çalýþan gýrla isim türedi.Bu gibi hesaplara lütfen dikkat edelim.
Arkadaþlar eksik olmasýnlar ara ara telkin veriyor;
"Topa girme,böyle gelmiþ böyle gider,suyu bulandýrma"diye.
Cebi üç kuruþ görünce,para da bilgi de her türlü hak da kendilerinde sanýyorlar.
----
Böyle bir yazýya denk geldim twitterda. Ekrem bayraktar yazmýþ. helal olsun
Espri üstüne espri. Ýspanyol, sen çok yaþa...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Yer Ýmleri