býrakýn siyaseti bakýn bizim ceo cuk neler demiþ..
https://www.ekonomim.com/ekonomi/ser...-haberi-676995
Türkiye'de yenilenebilir için önümüzdeki sene için de 10 centin altýnda... AUF 8,3civarýna geliyor. Yaklaþýk 20000 MW tesis YEKDEM'e baþvurdu... 7,3-8,6-9,6 civarý... Büyük çoðunluðu 7,3 cent
Bugün ikili anlaþma piyasasý olmadýðý için
1224 MW gücümüzle ne kadar enerji üretirsek tamamen EPÝAÞ piyasasýna veriyoruz.
Finansal olarak oldukça iyi bir konumdayýz, onu inkâr edemem. Ýlk 9 aylýk finansal verilerimizi de açýkladýk. Geçtiðimiz senelere göre
faiz ve vergi öncesi kar rakamlarýmýzda iyileþme var. Zaten enerji fiyatlarýnýn yukarýya çýktýðý dönemlerde zaten bu kaçýnýlmaz oluyor
eðer okullar olmasa milli eðitimi ne güzel idare ederdim demisti birisi...
bana faizsiz 1 milyar dolar verin, 10 yil da vergiden muaf tutun... ben de enerji santrali kurar, ceo cfo hepsi birden olurum.... kendime ödül bile verdiririm
baþvurular sonuçlandý galiba.
öncesinde size sormuþtum : 8.3sentten auf ile satmak varken niye 7.3e razý olsunlar diye
siz de küçük santraller piyasa mevzuatina uymakta zorlaniyorlar, yekdem daha garanti gelir gibisinden bir cevap vermistiniz.
netice ne oldu peki?
Yekdemden faydalanma hakký olan tüm santraller yekdemde kalmayý mý tercih etti? Yoksa basvuru oraninda bir düþme var mý
(yekdem süresi dolanlar da oldugu için mw bazýnda mukayese yapmak bizi yaniltir)
Yer Ýmleri