Bu grafiðin en baþý kaba olark 2$. O tarihlerde akenr 1 tek santari var. o da aksa kampüsü içinde ve yanlýþ hatýrlamýyor ise 125MVA dogal gaz çevrim santrali. Yani köprünün altýnda çok sular geçti. Eger þirket batmaz ise, ben çook yukarýlarý bekliyorum. Ha bu arada siesta kerdeþ beni mal pazarlamacý istesinden lütfen sil.
Ne olacaksa grafikte görülüyor zaten. Bilanço grafikten sonra gelir çünkü grafik bilançonun geleceðidir...
Bir hissede para kazanmak için o hisse, sektörü ve geleceði hakkýnda hiçbir þey bilmeniz gerekmez ama yeterli tecrübeniz varsa grafik size geleceði gösterir...
Geçmiþe mazi, yenmiþe kuzu derler
Hala bir geçmiþ grafiði ortalýkta dolanýyor.
grafigin 2008de ne yaptigindan bana ne
emeklinin dedigi gibi o köprünün altindan çok sular aktý.... ne o santraller kaldi, ne o yöneticiler , ne o enerji bakaný, ne de o piyasa kaldý.
ülkenin rejimi bile deðiþti.
Yani madem iddialisiniz. biriniz de gelecegi gösterin. al kalemi eline çiz bakalým , ilerde bakarýz ne kadar tutturmuþsun
ayrýca kim takar bilançoyu
elon musk takip ediyor, sözümona muhendis ama okuduðunu anlamaktan aciz...
bilançoyu dinçkökler yazýyor. yýlbaþýnda özsermaye -2 milyar da yazabilir, +10milyar da.
bunun önünde de yasal bir engel gözükmüyor
akepe saðolsun, tüm engelleri kaldýrdý
Karýn aðrýsý belli oldu ptf tavaný düþürüldü.
Senin kadar tutarsýz biri de herhalde forumlarda görülmemiþtir. Her hafta bu hissenin tarihinden bahsedip duran sanki baþkasý gibiymiþ gibi. Sürekli 2 Dolardan sattýlar, 1 Dolardan sermaye arttýrdýlar, cepten cebe þöyle yaptýlar, biz bunlarýn geçmiþini biliriz vs vs yazan da baþkasýydý...
Grafikte hissenin gideceði noktalar var, artýk bir göz doktoruna git gözlük al da rahat et...
Nasýl acýlar çektin ki böyle dengesiz biri oldun acaba?
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Yer Ýmleri