Bizim iyi aile çocuklarý egemer'i 12mayis aksamina kadar bakima almisti. Epias bildirim mrsaj tarihi 24 nisan.
Bugün 15 mayýsta, eski mesaji guncelleyip 14une uzatmislar.
Dun aksam baktigimda hala 12mayis diyordu. Bugun girdikleri cok net. Ve aptal sistem , mesajin bugun duzeltildigini soylemiyor bile. Sistemin bir acigi var ve dinçgözler bunu kullaniyorlar.
Inþallah dedigin gibi uretim baslamistir. Bu gece anlasilir
Fiyatlar yuksek seyrediyor, 2000mw zonguldak i.komur de bakima girdi. Atlas, soma zaten her gun ariza kaydi giriyor, elbistan depremden beri devre disi. bu da bizim icin avantaj.
Bu seçimlerin pek konuþulmayan çok güzel bir yaný var. %89 oranýnda bir seçmen katýlýmý var. Bu Avrupa ortalamasý olan %51'in çok çok üstünde...
https://wisevoter.com/country-rankin...ut-by-country/
Ayrýca hem dünya ortalamasý olan %61'in üstünde ve dünyada ilk ondayýz bu bakýmdan...
https://wisevoter.com/country-rankin...ut-by-country/
Bu hem sað, hem sol ve tüm diðer partiler açýsýndan, seçmenlerin ülkenin geleceðine ne kadar deðer verdiðini ve ayný zamanda diðer sözde demokratik ülkelerin aksine, oylarý ile ülkenin yönetiminde söz sahibi olabileceklerinin farkýnda olmalarýný gösteriyor...
Ben bunu bu ülkedeki demokratik düzenin göstergesi olarak görüyorum. Ýnsanlar oylarýnýn iþe yaramayacaðýný düþünselerdi sandýða gitmezlerdi...
Diðer yandan, batý demokrasisi aslýnda altý boþ bir söylem. Özellikle Amerika'da demokrasi deðil kleptokrasi var. Bizde meclise 15 parti girdi, böyle bir þeyin Amerika'da gerçekleþmesi imkansýz...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Turgut Özal'ý çok kötü harcadýlar bu arada. Adnan Menderes gibi asamadýlar uyduruk sebeplerle. JFK'nýn kardeþi gibi parti kongresinde vurmaya çalýþtýlar, olmadý. Zehirlediler. Kuru kuruya gitti resmen...
Bu seçimde CHP seçmeni açýsýndan diðer bir acý þey de belli bir eðitim almýþ ve kültür düzeyi görece yüksek bir kitle yolda görse selam vermeyeceði insanlar için oy kullanmak zorunda býrakýldý. Bonus Kart ilk çýktýðýnda bir reklamý vardý; maydanozu sallayýp, "Müdür bu, buna konuþ!" diyordu eleman. Bunlara da müdür bu, buna oy vereceksin dediler. Bununla gerçekten hesaplaþabilecekler mi diye merak ediyorum....
14deva+10gelecek+10saadet+3dp
Bunlarin harici 1 iyi 1 de sarigul var...
39 ediyor
Neyse bunlar kendi icinde hesaplaþýr herhalde...
Biz bu sonuçtan akenerji nasýl etkilenir ona kafa yoralým
Cez-torunlar satýþý gerçekleþir diye dusunuyorum
Hatta akközler akcezdeki kendi hisselerini de verebilir. Veya cenal tes gibi, cengiz-alarko ortakligi benzeri bir duruma evrilebilir.
Neticede ayni kadronun yan sanayisi sayilir
Yer Ýmleri