Bunlarýn alayý manevi babalarýn çocuðu... sülale böyle
Yapacak bir þey yok
Soydur çeker , .... kokar
Bunlarýn alayý manevi babalarýn çocuðu... sülale böyle
Yapacak bir þey yok
Soydur çeker , .... kokar
Akenerjinin ZENNE dansöz tahtacýsý , bu memlekette tek akýllý sensin
Þuradan satayým da 10 kuruþ aþaðýdan diyen sazanlar hala kaldý mý?
3'ten 4'ten hisseyi beðenmeyenler , fiyat 5'i geçince KUYRUÐA GIRECEK
Onlar da bir baþka akýllý
Kaç tane FLAMA operasyonunu beyninize yediniz
Hisse gidecek olursa eðer, size o flamadan babayý aldýrýrlar... tavana kilitleye kilitleye gidecek
Sn. Siesta
"onlar" çok münbittirler.
Kollarýna taktýklarýna, Londra' da mekan bile alýrlar..
Çok keyiflidirler.. Bu yüzden arenasý meþhur gurbette mecburi ikamet ettikleri zamanlar vardýr.
Çook alicenaptýrlar, oyuncularýna , villalar, mersedesler hediye (!) ederler..
e tabi..
Biraz kýzgýn olabilirler, anlarým..
Yanlýz vefa dan yoksundurlar.
Vefa yý Ýstanbul'un bir semti olarak bilirler, fazlasý yoktur.
Slotta, çok az kaybetmiþ biri olarak yazýyorum.
Þirket yetkili kiþilerinin MKK da saklamadaki pay sahiplerinin hesabýna eriþim imkaný var biliyorum..Kimlerin sizin kiþisel bilgilerinize eriþimi var bir de onu düþünün!
Ýstedikleri zaman, liste alabiliyorlar.
MKK hesabýnýn, size özel kalmasý için, "kiþisel müracaatla" imkan dahilinde olduðunu da biliyorum..
Nedense bu eylem için, MKK sayfasýnda bir menu kalemi düþünülememiþ..Tuh Tuh , çok acemimiymiþ sayfayý design edenler..
Balýk baþtan kokuyor..
Aynen , kaðýtlarýn hepsinin týrnaklý olduðu poker masasýndaki gibi oynayacaksýn..
Mkk hesabýný þirketten saklamak artýk mümkün deðil.
Baþtaki balýk kanun çýkarmýþ, bunu engellemiþ.
Eskiden olsa sadece þirket takip ederdi, patron da tahtacýyla ortak operasyon yapardý.
Sonra bu bilgilere MKK içerisinde yer alan F tipi balýklar da eriþmeye baþladý. Bu balýklar gitti, baþtaki AK balýk piyasaya tek baþýna hakim oldu.
Bu saatten sonra baþtaki balýktan icazet almadan hiçbir þirket sahibi kendi baþýna operasyon yapamaz.
Zira mkk sadece borsa verilerini içermiyor. Bankadaki nakitinden tut da evinin üzerindeki ipoteðe kadar görülüyor.
O sebeple blöflü oynamaya gerek yok, yemezler
Bu Dinçgöz ailesi öyle mübarek, öyle muhterem ailedir ki, onlarýn saçýndan sakalýndan bir kýlý hatýra diye yanýna alan bir yýl cenneti garantiler, iki kýl alan iki yýl...
Yer Ýmleri