Deniz kazasý geçiren Ali Sabancý ve Vuslat Doðan Sabancý için Amerikan Hastanesi'ndeki bekleyiþ devam ediyor. Bu sabah Ali Sabancý'nýn kuzeni Densa Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ömer Sabancý, Akkök Holding CEO'su Raif Ali Dinçkök, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Nazif Zorlu, Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Melda Kamhi Kosif ve Galatasaray Kulübü Baþkaný Dursun Özbek ziyarete geldi.
Ali Sabancý ve eþi Vuslat Doðan Sabancý Yunanistan'ýn Lipsi Adasý'nda geçen hafta perþembe günü deniz kazasý geçirdi. Ali Sabancý, en yakýn hastanenin bulunduðu Leros Adasý'nda 5,5 saat operasyon geçirdi, dalaðý, pankreasý ve baðýrsaklarýnýn bir bölümü alýndý, aort damarýna stent takýldý. Perþembeyi cumaya baðlayan gece yapýlan ameliyatta Yunan meslektaþlarýna Türkiye'den giden doktorlar da eþlik etti.
Bodrum'dan Ýstanbul'a getirilen Ali Sabancý ve Vuslat Doðan Sabancý, Amerikan Hastanesi'nde tedavi alýndý. Ali Sabancý geçen cuma günü 3. ameliyatýný da baþarýyla atlattý. Vuslat Doðan Sabancý da patlayan cam nedeniyle yüzünden estetik operasyon geçirdi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri