Hissede doviz borcundan baþka hikaye yok diyoruz ya
Ben bu çakallarýn yerinde olsam , (odaþ, zoren vb yaptigi gibi) ikinci bir halka arz planlardim. 2024 balon ödeme borcunu da bu þekilde kapatirdým
Yenilenebilir kýsmýni bir guzel halka arz ederdim
Zaten bilinen kýsým þu:
Akenerji, kademeli olarak devreye aldýðý hidroelektrik ve rüzgar
santralleri ile toplamda 320 MW yenilenebilir enerji kaynaðýna dayalý üretim kapasitesine
ulaþmýþtýr.
Olacak hikaye:
Akenerji Erzin Doðalgaz, Ayyýldýz RES, Burç HES baþta olmak üzere mevcut santrallerde 2023 -2024 yýllarý itibarýyla yaklaþýk 50 MW kapasiteli Güneþ Enerjisi ile Hibrit Santral kurulumu gerçekleþtirilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda, 2022 yýlýnda alýnan Erzin santrali için 7,8 MW hibrit kapasitesinin lisanslama iþlemleri devam etmektedir.
Akenerji Ayyýldýz RES santralinde 6,2 MW ilave kapasite alýnmýþ olup lisanslama çalýþmalarý ve yatýrým planlamasý yapýlmakta olup, 2024 yýlýnda ilgili santralin devreye alýnmasý hedeflenmektedir.
Akiþ Gayrimenkul ile Akasya ve Akbatý AVM’leri arasýnda imzalanan çatý alanlarýnda kurulmak üzere Güneþ Elektrik Santrali Projesi’nde Akenerji olarak, santrallerin kurulumunu ve enerji yönetimini Esco modeliyle gerçekleþtirilecek olup ilgili santrallerin kurulumu 2023 yýlý içerisinde
tamamlanacaktýr.
Konya’da bulunan Biyokütle Enerji Santrali’nin yapýmý aþamasýnda denetim faaliyetleri üstlenildi.
Bununla birlikte ilgili santral’in Aðustos 2023 yýlýnda resmi kabul iþlemleri tamamlanmýþ ve santral devreye alýnmýþ olup, Ýþletme Bakým Hizmetleri de gerçekleþtirilmeye baþlamýþtýr.
Olmayacak hikaye, ama arzda olacak gibi gosterilecek:
Akenerji, Erzincan ilinde kurulmasý planlanan 198 MW kurulu güce ve 560 GWh üretim
kapasitesine sahip Kemah Hidroelektrik Santrali projesinin projelendirme çalýþmalarýna devam
etmektedir.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri