Dolar bazýnda yatýrým yapýp 15 yýl sonra tl bazýnda hesap yaparsan bir yerde yanlýþ vardýr doðru hesap doðru zaman kazanmak için yeterli bence hareket zamaný geldi sanki.
Dolar bazýnda yatýrým yapýp 15 yýl sonra tl bazýnda hesap yaparsan bir yerde yanlýþ vardýr doðru hesap doðru zaman kazanmak için yeterli bence hareket zamaný geldi sanki.
Tencerenin dibine sýyýrdý gibi kazanýn dibine saldýrýrsa 7 den sonrasý tek baþýna koþar.
Istersen meksika pezosu yatirim yapip 15 yil sonra libya dinarýyla hesap yap netice deðiþmiyor.
Hisse 2 dolardan 8 sente inmiþ.
Cez buraya 2 dolar yatirmiþ, 15 yil sonra 15sent geri alabiliyor.
Dünyadaki tüm yatirim enstrümanlarýný falan geçtim, 2 dolari Ziraat bankasina faize koysa 15 yilda , yillik %3 faizle bugün 3 dolari olurdu.
Beni umutlandýranda bu cez paramý isterim paramý isterim derse patron hakim ortak konumuna yükselir aralarýnda nasýl bi hisse devri olur bilmem.
Benim de öyle bir beklentim vardý bir zamanlar ama bu .... soylarýnýn bir dediði bir dediðini tutmadýðý için artýk takýlmýyorum.
Cez'e hisse devrinde gereken yerleri gördüler ve çaðrý muafiyeti aldýlar.
Akcez halka açýk da degil üstelik. Satarken ikisi birlikte satacaklardý, sonra akkök vazgeçti,cez sattý.
Þimdi akenerjiyi de tek tek ayrý kiþilere satarlarsa yine çaðrý muafiyetinden yýrtabilirler. Kanunun arkasýndan dolaþmak gayet mümkün. O zaman da isterse hisse baþý 10 dolara satýþ olsun, bize faydasý olmaz
Burada 12 dolares diyor !!!!!
https://www.yenisafak.com/gundem/ake...k-kaldi-186567
Yer Ýmleri